Benedict Cumberbatch: Novodobý Sherlock, kterému ženy padají k nohám

No není k nakousnutí?
Zdroj: Profimedia.cz
Komu by se nelíbil?Jako Sherlock.Krasavec...Má mnoho tváří.+ 1 fotka+ 2 fotky

Britský herec Benedict Cumberbatch ovládl divadelní prkna už před několika lety, televizní obrazovku jako detektiv Sherlock Holmes až později. My vám dnes při příležitosti jeho dvaačtyřicátých narozenin prozradíme, jaká byla jeho cesta za slávou.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 19. 07. 2018 16:03

Celým jménem Benedict Timothy Carlton Cumberbatch je britský herec, který začínal v divadle a postupně se přesunul na televizní obrazovky. V roce 2004 ztvárnil vědce Stephena Hawkinga. Malou roli si střihnul i v krátkém seriálu The Last Enemy. Opravdu ho proslavila až role mazaného detektiva Sherlocka Holmese, jenž jako seriál vysílá BBC. Od té doby se Cumberbatchovi začaly hrnout nabídky k sňatku. Jeho neotřelý půvab láká zřejmě spousty žen.

K herectví byl předurčen, jelikož se narodil dvěma hercům. Po absolvování prestižní umělecké školy Harrow School odjel do tibetského kláštera učit angličtinu. Po příjezdu opět započal studia tentokrát na univerzitě v Manchesteru. Posléze třeba i na akademii hudby v Londýně.

Když později dosáhl převratné televizní i divadelní kariéry, začal se věnovat charitě. Pomohl například devatenáctiletému chlapci Stephenu Suttonovi získat peníze, aby mohl porazit rakovinu. Kromě toho, že je šlechetný, tak je i sexy, a to doslova.

Časopis People ho označil za nevíce sexy muže planety. V dubnu roku 2014 se umístil v žebříčku časopisu Time Top 100 nejvlivnějších osobností na světě. Jeho soukromý život moc bujarý není, minimálně ne od roku 2015, kdy se oženil s Sophií Hunter. Lov na Cumberbatche tedy skončil už před třemi lety.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články