Bizarní hřbitov v ruském Jekatěrinburgu: Inspiraci pro náhrobek tu rozhodně nehledejte

Ruská mafie nespí ani dnes, můžeme tedy jen hádat, jaké „ohromující“ náhrobky se na hřbitově objeví v následujících letech.
Zdroj: pinterest
Mafiánský hřbitov Širokorečenskoje v ruském Jekatěrinburgu budí úžas.Hlavně, co se náhrobků padlých gangsterů týká.Někdy se člověk přistihne jak nevěřícně kroutí hlavou.90. léta, to je hlavní období, kdy se mnoho ruských mafiánů s tímto světem nadobro rozloučilo.+ 7 fotek+ 8 fotek

Mafiánský hřbitov Širokorečenskoje v ruském Jekatěrinburgu budí úžas hlavně co se náhrobků padlých gangsterů týká. Někdy se člověk přistihne, jak nevěřícně kroutí hlavou, co všechno jsou pozůstalí schopní nechat vyobrazit na náhrobek.

Redaktor
Redaktor 11. 01. 2019 19:53

90. léta, to je hlavní období, kdy se mnoho ruských mafiánů s tímto světem nadobro rozloučilo. I mafiáni ale měli rodiny, které je měly rády a snad jako ve starověkém Egyptě, kdy se lidé pohřbívali s těmi nejmilejšími věcmi, které na světě měli, tak i oni chtěli, aby se jejich drahý zesnulý měl na onom světě dobře.

To se odrazilo na náhrobních kamenech, kde je velmi častým jevem postava zemřelého v životní velikosti, mnohdy oblečená do populární kožené černé bundy, což byla skoro poznávací značka devadesátkových gangsterů. Nechybí ani jejich drahé auto, přemíra šperků nebo jiné známky bohatého života, který do poslední chvíle vedli.




Kolikrát je na náhrobku zmíněna i jejich nejlepší či „typická“ dovednost. Patří mezi ně například „smrtící boxerský um“ nebo uchvacující zručnost v házení nožů.


Ruská mafie nespí ani dnes, v Jekatěrinburgu se jí připisují mnohé hotely, nákupní centra nebo restaurace. Můžeme tedy jen hádat, jaké „ohromující“ náhrobky se na hřbitově objeví v následujících letech.


Na výstřední umělecké počiny se můžete podívat v naší galerii.


Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články