Čeká vás párty, kde poteče alkohol proudem? Tyto věci pod jeho vlivem rozhodně nedělejte

Alkohol umí být zrádný. Pod jeho vlivem ztrácíte zábrany. Na to pozor
Zdroj: pixabay

Každému se někdy stane, že to s alkoholem jednoduše přežene. Z bujarého večera si většinou nic moc nepamatujeme a když nám potom druzí vypráví, jak jsme v opilosti vypadali a mají dokonce videa a fotografie, hanba nás fackuje. Uhlídat se v tomto stavu většinou bývá docela těžké. Co tedy nikdy nedělat (nebo se o nedělání alespoň snažit), když to s alkoholem přeženeme?

Redaktor
Redaktor 25. 06. 2018 17:34

Opilecká výpověď

V opilosti můžeme dělat opravdu hodně věcí. Především ty, které bychom za střízliva nikdy neudělali. Alkohol bohužel odstraňuje zábrany. Když vás štve šéf a vaše práce, nikdy mu v opilosti nedávejte výpověď. Jestliže vás štve váš přítel či manžel, nikdy se s ním v opilecké náladě nerozcházejte. Až vystřízlivíte, budete toho velmi litovat.

Nikdy po kalbě svým kamarádům nic nevařte

Dorazili jste z pařby k vám domů a vy naprosto mimo a v opilosti chcete stejně opilé návštěvě něco mermomocí uvařit a pohostit ji? Raději si objednejte pizzu. O tu si maximálně spálíte prsty a jazyk. Vaření a krájení čehokoliv v tomto stavu je opravdu riziko. Pod vlivem alkoholu se motáte. Hrozí, že se opaříte, nebo ošklivě říznete.

Nikdy si pod vlivem alkoholu netrhejte obočí

Hrozí, že přijdete o oko. Ty maličké cucflíčky od pinzety šíleně bolí několik dní a nejdou zamaskovat ani tmavými očními stíny.

Nemilujte celý svět

Jsou dva druhy lidí, kteří odlišně reagují na alkohol. Jedna strana propadne do depek a pláče, druhá zase všechny miluje, objímá je a neustále jim to říká. Pro střízlivé lidi na oslavě je to pohroma. Jste totiž neuvěřitelně otravní. Na všechny si leháte, objímáte je, na někom třeba i usnete a do toho všeho na ně dýcháte své opilecké výpary.

Neslibujte sňatek

Ještě vás někdo vezme opravdu vážně, a co vy potom s tím? Jak mu budete za střízliva vysvětlovat, že ho nechcete? V alkoholovém opojení se zdá každý krásný.

Nehrajte si na filozofa

Nesnažte se nikoho poučovat a nerozebírejte problémy světa. Neřešte nevyřešitelné a nezabrušujte do filozofických vod. Stejně na nic nepřijdete a odstatní to bude tak akorát otravovat.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články