Cestování časem: Lidé na retro fotkách vypadají stejně jako dnešní celebrity

Co když i váš dědeček vypadal jako Johnny Depp?
Zdroj: archiv Extra
Když John Travolta vypadá jako vaše babička po trvalé.Opravdu nejde o fake. Mladíci vlevo jsou naprosto neznámí.Vojenský hodnostář, který vypadal stejně jako Bruce Willis.Ross z Přátel a muž tak o sto let starší jako by si z oka vypadli.+ 8 fotek+ 9 fotek

Pobavte se nad originálními fotografiemi z historie, na kterých vypadají obyčejní lidé jako současné celebrity. Sami uvidíte, že občas je to zážitek vskutku nezapomenutelný.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 24. 10. 2018 13:15

Viděli jste někdy fotografie, kde John Travolta vypadá jako vaše babička po ondulaci?  Nebo taková fotka třináctileté neznámé dívky, která jako by z oka vypadla herečce Natalii Portman?

Zní to možná neuvěřitelně, ale je to tak. Takoví lidé opravdu existují a hollywoodským celebritám jsou natolik podobní, že by klidně mohli hrát jejich dvojníky, být jejich sourozenci nebo třeba potomci.

V galerii se můžete pokochat již zmíněným Johnem Travoltou, herečkou Natalií Portman, Johnnym Deppem, Eddim Murphym, Brucem Willisem, Markem Zuckerbergem nebo Mattem Damonem a spoustou dalších.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články