Chcete bronzové opálení natrvalo? Tyhle 3 triky vám v tom pomohou

Jak paradoxní. Získat ideálně bronzové opálení trvá tak dlouho, a pak o něj přijdete během pár týdnů.
Zdroj: Pixabay.com
Získat ideálně bronzové opálení trvá tak dlouho, a pak o něj přijdete během pár týdnů.Vaše péče o letní pokožku by měla začínat už při mytí.Na používání peelingu po opalování jsou dva názory. Ideální je něco mezitím. Používejte jemnější peelingy a maximálně jednou týdně.I přes vyživující přípravky, které používáte během mytí, vyživte ještě svou pokožku hydratačními přípravky.+ 1 fotka

Získat ideálně bronzové opálení trvá tak dlouho, a pak o něj přijdete během pár týdnů. Jak paradoxní. Naštěstí existují triky, díky kterým si hnědou pokožku udržíte co nejdéle.

Eva Jeřábková
Eva Jeřábková 02. 08. 2018 21:56

1. Sprchování

Vaše péče o letní pokožku by měla začínat už při mytí. Základem je správná teplota vody. Příliš horká sprcha pokožku vysušuje a dehydrovaná kůže tak rychleji ztrácí pigment. Ideální je vlažná až mírně teplá voda a místo klasických mýdel nebo sprchových gelů použijte přípravky, které už přímo při mytí o pokožku pečují a vyživují ji. Třeba sprchové oleje nebo pečující pěny, které pokožku zanechají hladkou, hebkou a hydratovanou

2. Peeling

Na používání peelingu po opalování jsou dva názory. Podle jednoho z nich vám zbavení se odumřelých buněk pomůže k lepšímu vyniknutí opálení. Druhý naopak oponuje, že přílišným broušením kůže vybledne. Ideální je něco mezi tím. Používejte jemnější peelingy a maximálně jednou týdně. Důležitá je také hydratace. Používejte tělová mléka po opalování, která obsahují například aloe vera a složky prodlužující opálení.

3. Hydratace

I přes vyživující přípravky, které používáte během mytí, vyživte ještě svou pokožku hydratačními přípravky. Pro trvalejší opálení můžete používat i jemné samoopalovací krémy. Vašemu opálení dodají sytější barvu. Krásně se zvýrazní a vynikne. Výhodou je, že si intenzitu tónu můžete sami korigovat.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články