Chcete zůstat věrná partnerovi? Nevybírejte si těchto pět rizikových profesí

láska
Zdroj: Pixabay

Co je v domě, není pro mě. Tak tímto heslem se řídí jen málokterá žena. V práci totiž trávíme většinu času, a tak se není čemu divit, že čas od času přeskočí jiskra s některým kolegou. Existují ale profese, kde se nevěra přímo nabízí. Jaké to jsou?

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 09. 2022 20:04

Lékařka

Známe to ze například ze seriálu Chirurgové, kde všichni lékaři navazují vztahy na pracovišti a dlouhé noční si zpříjemňují jak jinak než sexem. Ano, je to tak. Když jste lékařka, máte miliony příležitostí, jak být nevěrná. Ať už jde o případného pacienta nebo vašeho pohledného kolegu. Stres, únava a může být ruka v rukávu.

Vojačka, policistka

Pokud jste se jako žena rozhodla, že budete pomáhat a chránit, budete kolem sebe mít spousty lákadel. Do armády či k policii se hlásí především urostlí muži. A vy se tak někdy nemusíte udržet i přes to, že máte doma celkem sympaťáka.

Umělec

Vydala jste se na dráhu showbyznysu? Jste herečka, tanečnice nebo třeba malířka? Určitě pořád chodíte na různé akce do společnosti a poznáváte nové lidi. U natáčení se kolikrát musíte se svým kolegou i líbat nebo zažíváte postelové scény. A může se tak stát, že jiskra přeskočí i na place.

Letuška

Letušky létají po celém světě a většinou jsou single, protože nemají čas si budovat vztah. A tak mají spousty příležitostí, jak se pobavit. Ať už jde o jejich kolegy stevardy, piloty nebo cestující. Mužů jsou kolem nich tisíce.

Barmanka

Kde jinde se seznámit než v klubu. Když se jde člověk bavit s přáteli a má popito, padají z něj veškeré zábrany. A pokud obsluhujete takového lehce podnapilého sympaťáka, je možné, že skončíte u něj doma. A to i přes to, že máte léta přítele. Takových chlapů, kteří vás svádí a lákají do postele, vám projde pod rukama tisícovka.

Zkušenosti čtenářek s nevěrou čtěte zde ➔

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články