Chystáte se na parádní festival? Poradíme vám, jak protančit střevíce a přitom být stále svěží

Festivalová sezóna je v plném proudu. Buďte připravení
Festivalová sezóna je v plném proudu. Buďte připraveníRexona tě nezradí

Léto už je tady a s ním i období oblíbených hudebních festivalů, kam se každoročně sjíždí desetitisíce partychtivých lidí. Takovéto akce jsou o skvělé muzice, setkávání s novými lidmi a o nekonečném tanci, který zpravidla utne jen nepřekonatelná únava. Tancování bývá ale spojené také s něčím jiným. Se zpocenými vlasy, s pocitem ulepenosti a když se to přežene, tak i s nepříjemným odérem. A co si budeme povídat – na festivalech obecně není zrovna jednoduché dodržovat pravidelnou a důkladnou hygienu. Naštěstí jsou ale na trhu k dostání voňaví zachránci, kteří jsou nezbytnou výbavou pro všechny, co chtějí na fesťáku zářit (a vonět) od začátku až do konce.

Redaktor
Redaktor 28. 06. 2018 15:30

Svěží rána pro ty šťastnější

Mezi návštěvníky hudebních festivalů se najde pár šťastných (a hlavně trpělivých) jedinců, kteří se po ránu dostanou do sprchy a mohou podstoupit osvobozující očistu těla, které den předtím dostalo pořádně zabrat v kotli u pódia pod jejich oblíbenou kapelou. V takovém případě se nezapomeňte vybavit žhavou novinkou v podobě nových sprchových gelů od značky Rexona. Vybrat si můžete hned z několika variant, které zanechají vaši pokožku osvěženou a krásně provoněnou. A co víc? Pořiďte si unisex sprchový gel Active+, jehož parfemace je vhodná jak pro ženy, tak i pro muže. Ušetříte tak drahocenné místo ve svém batohu!

Všechny sprchové gely od Rexony zakoupíte ve dvou velikostech 250 ml a 400 ml za nezávazné doporučené spotřebitelské ceny 66,90 Kč a 89,90 Kč.                                        

 

                                                                    

Splihlé a mastné vlasy? Minulost!

Jelikož se hudební festivaly konají ve většině případů v horkých letních měsících a slunce se velmi rádo účastní také, dostávají vlasy pořádně zabrat. Jednak jsou kvůli vedru vystaveny slunečnímu záření, které jim ve velké míře příliš neprospívá a druhak jsou dost často mokré. A to nejenom od vody, ale i od potu. Navíc ne vždy je prostor k tomu, umýt si vlasy v umývárně a o foukání a nějakém stylingu se nedá mluvit už vůbec. Proto značka Toni&Guy přišla se suchým šamponem z řady Creative, který má dvojí využití. Nejenže zbaví vlasy mastnoty a dodá jim tak matný vzhled, ale také jim nadzvedne kořínky a dodá požadovaný objem. A to po propařeném večeru prostě chceš!

Nezávazná doporučená spotřebitelská cena je 319 Kč.

Svěží rána pro ty méně šťastné

Na fesťácích to zkrátka tak chodí. Pozdní budíček je zárukou toho, že se do sprch dostanou opravdu jen ti nejodhodlanější. Co ale dělat, když mezi ně nepatříte, ale zároveň byste opravdu potřebovali osvěžit? V takovém případě si doma nezapomeňte voňavou Rexonu Maximum Protection, která je dvakrát účinnější než běžné antiperspiranty. Speciální složení poskytuje nepřetržitou ochranu před pocením a nepříjemným zápachem po dobu 48 hodin, což se zrovna na festivalech opravdu hodí. Tento antiperspirant je výjimečný také použitím inovativní technologie TRIsolidTM, která poskytuje vědecky potvrzenou ochranu proti pocení. Co víc si přát? Nic zkrátka nebrání tomu, vyrazit po použití voňavé Rexony opět do víru tance!

Dámskou i pánskou verzi antiperspiračního krému Rexona Maximum Protection Roll on koupíte za doporučenou cenu 159,90 Kč.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články