Co prozradí barva očí o vaší povaze a jaká barva je nejvzácnější?

Co prozradí barva očí o vaší povaze a jaká barva je nejvzácnější?
Zdroj: Freepik
Modroocí lidé bývají věrnými partnery.O majitelích zelených očí se říká, že jsou dobrosrdeční.Hnědé oči: Nezlomní workoholici, kteří nezkazí žádnou srandu.Podle výzkumu vědců má 90 procent populace právě hnědé oči.+ 1 fotka+ 2 fotky

Ne nadarmo se říká, že oko je oknem do naší duše. Oči totiž o našem charakteru prozradí mnohem víc, než by se na první pohled mohlo zdát...

Jana Jánská
Jana Jánská 14. 07. 2021 14:33

Podle výzkumu vědců má 90 procent populace hnědé oči. Hnědý pigment má totiž nejsilnější geny a všechny ostatní přebije. Nejvzácnější barvou očí je zelená. Oční kontakt přitom bývá tím prvním, co nás zaujme, až poté si všímáme barvy očí a ta vám prozradí opravu hodně! A jakou roli v barvě očí hraje genetika?

Modré oči a povaha

Modroocí lidé bývají věrnými partnery. Jejich barva je činí atraktivními pro okolí, protože z nich srší spokojenost. Nemají rádi rutinu a jsou nezávislí. Jsou to prostě silné osobnosti, které mají umělecké cítění.

Zelené oči a povaha

O majitelích zelených očí se tvrdí, že jsou dobrosrdeční. Na druhou stanu potřebují získávat tolik lásky, kolik dávají. Jinak se z nich stávají bručouni. Pokud spolu chodí dva zelenoocí partneři, budou mít nejspíše problémy se žárlivostí. Lidé s touto barvou očí v sobě skrývají mnohé protiklady. Nenávist a lásku, sílu i opatrnost.

Hnědé oči a povaha

Lidé s touto barvou očí bývají nezlomní workoholici a pokud naplno využívají svých předností, bývají i velice úspěšní. Nezkazí žádnou srandu a přitahují je zelenoocí lidé.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články