Další slovenská kráska se odhaluje českým divákům

Těšíte se na nový film?
Těšíte se na nový film?Další slovenská kráska se odhaluje českým divákůmDalší slovenská kráska se odhaluje českým divákůmDalší slovenská kráska se odhaluje českým divákům+ 1 fotka

Taneční love story plná streetdance sleduje příběh dvou milenců a jejich taneční skupiny, která se protlouká po místních tanečních battlech. Pak se jim ale otevře vstup do velkého světa a showbyznysu díky účasti ve sledované televizní show. Talentová soutěž ale znamená pro jejich charaktery a přátelství těžkou zkoušku. V hlavní roli se představí mladá a talentovaná herečka Mária Havranová.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 10. 06. 2018 11:03

Po Táně Pauhofové a Vice Kerekeš se čeští diváci mohou těšit na další krásnou herečku ze Slovenska, která se jim v kinech odhalí. Mária Havranová hraje hlavní roli v tanečním filmu Backstage, který vstupuje do českých kin.

Žánr tanečního filmu je v české kinematografii úplnou novinkou, rytmus, streetdance a skvělé choreografie doplňuje lovestory a nečekaný milostný trojúhelník. Příběh mladých tanečníků nepostrádá emoce a součástí filmu je i milostná scéna, v níž Mária ukáže své krásné tělo.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články