Dívka na koštěti: Nenechte si ji na Silvestra ujít a objevte 7 největších chyb v tomto filmu!

Petra Černocká v roli čarodějnice Saxany
Zdroj: Youtube
Honza Hrušínský v roli Honzy BláhyVelké zuby paní učitelky se nakonec hodíSaxana a Honza se do sebe zakoukajíVe filmu se najdou filmové chyby+ 14 fotek+ 15 fotek

Českou filmovou komedii o čarodějnici Saxaně, která se chce podívat do světa lidí zná snad každý. Excelentní výkon Petry Černocké v hlavní roli je také nezpochybnitelný. I přesto se však do snímku vloudilo několik chybiček, které díky nám v pondělí hravě odhalíte.

Redaktor
Redaktor 31. 12. 2018 01:14

Mladá čarodějnice Saxana, jejíž otec je netopýr a maminka bludička, ukradne lexikon všech kouzel, díky kterému se dostane do světa lidí. Tam začne chodit do školy a zamiluje se do studenta Honzy. Život jim však znepříjemňuje trojice výrostků, díky kterým je ve filmu mnoho legrace.

Pojďte se podívat na nejzásadnější chyby, které by bedlivému pozorovateli neměly v této filmové komedii uniknout.

1. Když se učitelka ve třídě poprvé setká se Saxanou, má stůl umístěný rovnoměrně s řadou u okna. Jakmile ale zkouší žáka z opakování, je její katedra posunutá doprava.

2. Poté, co přinesou mladou čarodějnici v pytli do bytu, jsou vidět stíny. Nemůžou jít od okna, protože by měly stejný směr. Nejpravděpodobnější verzí je, že byla scéna natáčena v ateliéru a osvětlovač zaspal.

3. Když se kluci perou v Honzově bytě, Honza tahá za ruku Mikyho Rouska. Při dalším záběru už ale za ruku tahá Bujnocha.

4. V restauraci, kdy kluci pokládají lexikon na lavici vedle sebe, kniha leží nalevo. Poté, když Saxana lexikon bere, nachází se na pravé straně lavice.

5. Když kluci přejíždějí v automobilu přes přejezd, v levé dolní části obrazovky se objeví stín mikrofonu. Po dialogu policistů zase zmizí.

6. Ve scéně, kdy kluci Saxaně slibují, že jí najdou babské ucho, je obraz za nimi nakřivo. Za pár okamžiků visí rovně.

7. V záběru, kdy Saxana skáče z okna, padá na zadek. V dalším momentu ale dopadá na obě nohy.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články