Dokončil Mengele své pokusy? V brazilské vesničce se od konce války rodí modrooká dvojčata

Mengele si vysloužil přezdívku Anděl smrti
Zdroj: zdroj: facebook
Mengele nebyl sám, kdo před spravedlností utekl.Pro vědce a historiky je dodnes početné rození dvojčat v brazilském městečku záhadou.Podařilo se Mengelemu docílit vyšší porodnosti?Nebo je odpověď jinde+ 1 fotka+ 2 fotky

Neexistuje odpornější člověk, než byl Josef Mengele, kterému bylo přezdíváno Anděl smrti. Za své hrůzostrašné ,,lékařské“ pokusy nebyl nikdy souzen a poklidně si dožil v Brazílii. Existuje podezření, že i zde ve svých nechutných pokusech pokračoval.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 17. 04. 2018 17:59

Historici si roky si lámou hlavu, proč se v brazilském městečku Candido Godoi rodí až neobvykle často blonďatá a modrooká dvojčata. Ve čtvrti Sao Pedro žije 80 rodin, do kterých se narodilo 38 árijských dvojčat. Je tedy možné, že se Mengele i po válce snažil o svůj ,,výzkum“?

V tomto městě se totiž Mengele opravdu skrýval před spravedlností. Před usazením v Brazílii žil několik let po válce v Argentině, kde pracoval na farmě. Chtěl zvýšit porodnost krav. Když ho v Argentině spravedlost začínala pomalinku vyčmuchávat, utekl do Brazílie, kde dožil.

Němečtí nacisté skrývající se před spravedlností

Po skončení první světové války uteklo do Latinské Ameriky mnoho Němců, kteří se zde usadili a vytvořili malou německou kolonii. Snažili se do dění země moc nezasahovat a chtěli být nenápadní. Není tedy divu, že Argentina a Brazílie byly první země, kam se snažili po druhé světové válce prchnout před spravedlností i bývalí nacisté. Historik Camarasa podivné rození dvojčat zkoumal a na základě statistik a výpovědí stále žijících svědků, kteří Mengeleho znali, došel k teorii, že i zde Mengele prováděl pokusy s genetikou a s umělým oplodněním. Nadprůměrný výskyt dvojčat se začal objevovat na začátku šedesátých let. Podařilo se tedy Andělu smrti vymyslet způsob, jak zalidnit svět árijskou rasou?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články