Domestosu záleží na dětech – letos rozdá opět přes 1 mil. Kč!

I na děti se musí myslet.

Populární projekt pro mateřské a základní školy letos oslaví svoje první půlkulaté výročí. Za dobu své existence značka Domestos společně se svými partnery školám věnovala přes 7 000 000 Kč, změnila víc než 200 000 dětem přístup k toaletám a přes 12 000 žáků denně díky nim navštěvuje zrekonstruované toalety. Letošní ročník projektu Domestos pro školy se zaměří převážně na edukaci základních hygienických návyků dětí.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 20. 06. 2018 13:21

„Z průzkumů vyplývá, že téměř 40 % dětí si ve škole zapomíná umýt ruce po použití toalety. Toto číslo je pro nás natolik alarmující, že jsme se letošní ročník rozhodli zaměřit především na edukaci a osvojování základních hygienických návyků u dětí,“ říká Vojtěch Buřič, brand manager značky Domestos. 

Školy a školky soutěží o finanční částky, díky kterým mohou zrekonstruovat prostředí toalet. Celkem Domestos pro školy rozdělí 1 080 000 Kč. Dalších 100 škol a školek obdrží šek na produkty Domestos. Aby nebyly znevýhodněny instituce s menším počtem dětí, výhry jsou rozděleny do dvou kategorií – absolutní počet bodů a přepočet bodů na žáka, v každé kategorii jsou pak ohodnoceny školy a školky zvlášť.

Školy se mohou přihlašovat od začátku června do konce září a zahájení soutěže na ně čeká začátkem října. Už v době registrace ale můžete své favority podpořit pomocí e-mailu, kterým po registraci na webových stránkách www.domestosproskoly.cz označíte vámi vybranou školu a po splnění soutěžních podmínek ji e-mailem oceníte. Zapojit se ale můžete i nakupováním. Pokud nemáte konkrétní školu, které byste chtěli svůj hlas věnovat, pořízením produktů tak podpoříte všechny zúčastněné. Zvyšování povědomí o dodržování hygienických návyků, které jsou zejména pro ty nejmenší velmi důležité, se tak díky vám může dostat „pod kůži“ ještě více dětem.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články