Erotické trendy roku 2019: V kurzu jsou zejména inteligentní pomůcky

Maska může inspirovat.
Zdroj: Pixabay
Krásná růžová sada pomůcek.Zpestřete si intimní život pouty.Maska může inspirovat.Jak často máte pohlavní styk?+ 1 fotka+ 2 fotky

V novém roce budou hrát prim zejména inteligentní erotické pomůcky, které svým uživatelům přinesou větší realismus i vyšší komfort a flexibilitu. Jedním z velkých trendů bude i takzvaná teledildonika, tedy erotické hrátky s pomůckami ovládanými na dálku. Na výsluní se budou držet i BDSM praktiky, především ty s ženskou dominancí. V teoretické rovině bude sílit důraz na sexuální wellness a partnerskou harmonii.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 31. 12. 2018 09:40

Trh s erotickými pomůckami se v posledních letech rapidně vyvíjí a nejrůznější sexuální hračky nabývají na čím dál větší popularitě. Čím dál častěji se setkáváme například s důmyslně navrženými vibrátory, které stimulují hned několik erotogenních zón naráz, svým designem se blíží k módnímu či bytovému doplňku a využívají nejmodernějších materiálů, ale navíc pracují i se špičkovou technologií tak, aby jedincům i partnerům navzájem přinesly nové a osvěžující zážitky.

Kam se erotické pomůcky posunou v roce 2019 a jaké jsou nejžhavější sexuální trendy pro nový rok?

Nové funkce vibrátorů a realistické umělé vaginy

I v roce 2019 bude nadále sílit trend inteligentních erotických hraček. Můžeme se tak těšit na chytré pomůcky ovládané mobilní aplikací či dálkovým ovládáním, ale třeba i na takové, které budou umět samy reagovat na dotek a pohyby našeho těla. Nové pomůcky přinesou do sebeuspokojování ještě více realismu a nových dimenzí prožitků, partneři se pak mohou díky moderním technologiím těšit například na více možností sexuálních hrátek na dálku.

Jedněmi z nejoblíbenějších erotických pomůcek jsou vibrátory, a právě u nich se můžeme těšit na řadu nových funkcí. Trendem roku 2019 tak budou kupříkladu vibrátory, které ke klasickým vibracím přidají pulzování, rotaci a další pohyby, jimiž dosáhnou stimulace co nejvíce erotogenních zón. Dostupné budou třeba i vibrátory s funkcí vyhřívání. Muži se pak mohou těšit na extra realistické masturbátory vyrobené podle odlitků vagin populárních pornohereček, které si bude možné pořídit dokonce i s jejich podpisem.

Teledildonika: Sexuální hrátky na dálku

Co se týče erotických hraček s nádechem hi-techu, značný vývoj můžeme čekat též v oblasti realistických panen či sexuálních robotů. Kromě jejich zvyšující se realističnosti lze očekávat i intenzivnější využití umělé inteligence. Mezi velké trendy roku 2019 se řadí také zmíněné sexuální hrátky na dálku, takzvaná teledildonika, kdy se partneři mohou vzájemně uspokojovat pomůckami řízenými přes Bluetooth či Wi-Fi. V oblasti sledování porna nás pak čeká průnik do erotické virtuální reality.

V obecné rovině rovněž „pofrčí“ flexibilní pomůcky, které si budou lidé moci přizpůsobit přímo pro sebe: ohnout si je, nastavit či postavit, a to třeba i dálkovým ovládáním. Trendy budou i podtlakové pomůcky pro ženy jako womanizery a satisfyery, které místo vibrací dráždí klitoris sáním, a rovněž anální kolíky.

Sex jako součást zdravého životního stylu

Po vydání románové trilogie 50 odstínů a následných filmových adaptacích narostl mezi lidmi zájem o BDSM praktiky. V kurzu budou i v roce 2019, obzvláště ty z oblasti femdom, tedy erotických hrátek, v nichž je dominantní žena. Z využívaných pomůcek budou trendem klece a pásy cudnosti, a hlavně pak strap-on dilda. Zmíněná erotická knižní série ovšem posunula sex i v teoretické rovině. V posledních letech se k němu totiž přistupuje čím dál otevřeněji a zdravá sexualita začala být považována za důležitou součást zdravého životního stylu. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články