GALERIE: Tohle jsou bezesporu ty nejmenší a nejroztomilejší Disney princezny, jaké jste kdy viděli

Pokračujte do galerie pod článkem a podívejte se, v jaké Disney princezny se holčičky na jeden den proměnily.
Zdroj: Karen Marie/Bellybeautifulportraits.com
GALERIE: Tohle jsou bezesporu ty nejmenší a nejroztomilejší Disney princezny, jaké jste kdy viděliGALERIE: Tohle jsou bezesporu ty nejmenší a nejroztomilejší Disney princezny, jaké jste kdy viděliGALERIE: Tohle jsou bezesporu ty nejmenší a nejroztomilejší Disney princezny, jaké jste kdy viděliGALERIE: Tohle jsou bezesporu ty nejmenší a nejroztomilejší Disney princezny, jaké jste kdy viděli+ 11 fotek+ 12 fotek

Při pohledu na miminko pookřeje většina z nás. A po zhlédnutí obrázků těchto šesti čerstvě narozených slečen snad i ten, kdo má srdce z oceli. Fotografka Karen Marie je stylizovala do disneyovských princezen. A výsledek stojí za to.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 11. 08. 2017 09:29

Popelka, Sněhurka, Malá mořská víla, Šípková Růženka… Která z nás nesnila v dětství stát se alespoň na okamžik jednou z nich? Toužily jsme po nádherných šatech i kontaktu s kouzelnými bytostmi.

Zatímco ale většině z nás nezbylo nic než snít, těmto šesti novorozencům se poštěstilo.

„Disney princezny vždycky zaujímaly v mém srdci speciální místo,“ řekla serveru Scary Mommy autorka snímků, jež tvoří pod kalifornskou značkou Belly Beautiful Portraits.

„Sama mám dvě dcery, kterým je teď 12 a 10. Princezny už je nezajímají a hodně mi to období chybí!“ dodala.

Karen Marie/Bellybeautifulportraits.com

A je to vidět. Na kostýmech i scenériích si společně se švadlenkou Valerií Best (Sew Trendy Accessories) dala hodně záležet.

Malé princezničky vypadají úchvatně jako třešničky na těch nejnazdobenějších dortech.

Pořídit takové snímky ale stálo trpělivost. „Při focení samotném jsme si užili spoustu legrace, ale nebylo to snadné s 6 novorozeňaty. Můj tým byl však úžasný a pomohl mi focení úspěšně dokončit.“

Netřeba asi nějak podrobněji komentovat reakce rodičů těchto mini princezen. „Jedna maminka nám napsala, že se nemůže dočkat, až její dcera povyroste a uvidí, čeho byla součástí,“ shrnula všeobecné nadšení umělkyně.

Ačkoliv o tom ještě nevědí, čerstvě narozeným holčičkám splnila sen. Stejně jako jejich maminkám. Ty už jí neříkají jinak než „pohádková kmotra“.

Nechte prozářit svůj den pohledem na nejmenší princezničky z celého pohádkového světa:

Zdroj: Scary Mommy  

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články