Harry Potter nebo Kevin McCallister? Tady je top 5 dětských herců, které budeme mít prostě vždycky v paměti

Daniel Radcliffe, Macaulay Culkin a Haley Joel Osment jako děti.
Americký herec Macaulay Culkin je známý především ze série filmů Sám doma, kde hrál Kevina McCallistera.Dnes vypadá filmový Kevin jinak.Haley Joel Osment ve filmu Šestý smysl.Haley Joel Osment dnes+ 6 fotek+ 7 fotek

Některým sláva nestoupla do hlavy a jsou smířeni s nálepkou dětského herce, jiní popularitu veřejnosti v dětství neustáli a propadli drogám. Stát se hvězdou ve věku, kdy jste ještě ani nedosáhli puberty, je na psychiku náročné stále, a to i pro ty, kteří už dětmi dávno nejsou. Přinášíme vám Top 5 herců, kteří se proslavili, když chodili možná tak na základku.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 12. 03. 2018 20:53

Macaulay Culkin (37)

Americký herec Macaulay Culkin je známý především ze série filmů Sám doma, kde hrál Kevina McCallistera. V minulosti chodil devět let s Milou Kunis. Byl to dobrý přítel Michela Jacksona. Tak dobrý, že se stal kmotrem jeho dětí. Dlouhou dobu byl závislý na lécích. Konkrétně na Oxykodonu a Vicodinu.

Haley Joel Osment (29)

Haley Joel Osment pochází z Californie. Už v roce 1994 zazářil jako syn Toma Hankse ve filmu Forrest Gump. Do povědomí diváků se ale dostal až hlavní rolí v hororu Šestý smysl. V pouhých jedenácti letech byl za ni dokonce nominován na Oscara.

Daniel Radcliffe (28)

Ať už je vám -náct nebo –cet, představitele mladého čaroděje Harryho Pottera určitě znáte. Narodil se židovské matce a protestantovi z Irska. Když přišel do dospělého věku, údajně měl problémy s alkoholem. Jeho blízcí kamarádi, Emma Watson a Rupert Grint, byli zároveň jeho kolegové, kteří s ním hráli v potterovské sérii.

Emma Watson (27)

Role svědomité Hermiony v Harrym Potterovi jí skutečně sedla. Herectví ale není to jediné, čemu se Emma věnuje. Zabrousila totiž i do módních vod a za život byla hrdou reprezentantkou už více značek. Namátkou třeba Burberry.

Thomas Brodie-Sangster (27)

Ano, Thomas Brodie-Sangster, je skutečně ten roztomilý klučina, který zářil vedle Liama Neesona ve filmu Láska nebeská. Tím se ale jeho herecká kariéra teprve rozjela. Nemůžeme opomenout, že ztvárnil roli Jojena Reeda v úspěšném seriálu Hra o trůny.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články