Hoďte se offline: 4 knihy, které vám pomohou nalézt vnitřní klid

Inspirujte se našimi tipy.
Zdroj: Pixabay
Parvati Markus: Miluj každého - Neem Karoli Baba a jeho moudrost v příbězích ze ZápaduPeter Kelder, Bernie S. Siegel: Prastaré tajemství pramene mládíEmma Slade: VolnostMaster Denise Liotta Dennis: Feng Šuej pro zdraví, krásu a dlouhověkost.+ 1 fotka

Pečujte v létě nejen o své tělo, ale i duši. Digitální věk nás stále nutí sledovat sociální sítě a kontrolovat chytré telefony. Vezměte to z druhého konce. Odložte mobil a sáhněte po novinkách z Knihy Dobrovský, které na svých stránkách ukazují, jak nalézt vnitřní klid a cestu zpátky k sobě samému.

Redaktor
Redaktor 10. 08. 2018 12:47

Emma Slade: Volnost

Inspirativní příběh zavede čtenáře z uspěchaného každodenního života, na jehož vrcholu stojí kariéra, do prostředí mírumilovného Bhútánu. Zde totiž plynou životní osudy zcela odlišným tempem. Autobiografické vyprávění poskytne pohled na život velmi úspěšné finanční analytičky, která se změnou životního stylu postupně dostává do role pokorné a uznávané jogínky. Její cesta za štěstím začíná, jako kdyby tomu chtěl osud, v traumatické situaci – stane se nedobrovolně rukojmí v hotelovém pokoji v Jakartě. Potom, co se jí podaří úspěšně uprchnout, nabere její život nečekaný zvrat. Trauma, které si z hotelového pokoje odnesla, za sebou nechá tak silné stopy, že se rozhodne vydat se na cestu duševní i fyzické volnosti. Knihu seženete v knihkupectvích Knihy Dobrovský za 299 Kč.

Parvati Markus: Miluj každého - Neem Karoli Baba a jeho moudrost v příbězích ze Západu

Celosvětově proslulý duchovní guru Neem Karoli Baba se stal inspirací pro celé generace lidí. Indický jogín, známý více jako Maharádží, se během svého života zasloužil o šíření nejen východní kultury a náboženství v západním světě, ale také duchovních praktik, které zaujaly celé statisíce následovníků. Kniha Miluj každého je vzpomínkou na tohoto velkého učitele, která připomíná moudrost a sílu jeho myšlenek. Titul je zpovědí lidí ze Západu, které Maharádží svou filozofií ovlivnil a jejichž životy se po seznámení s východním myšlením od základů změnily. Nechte se unést příběhy o hledání životní cesty, která vede k milování každé bytosti. Knihu pořídíte ve všech prodejnách Knihy Dobrovský za 399 Kč.

Peter Kelder, Bernie S. Siegel: Prastaré tajemství pramene mládí

První díl knihy Prastaré tajemství pramene mládí přináší odpovědi na otázky všem, kteří se zájmem nahlédnou pod povrch technik omlazujících tělo i duši. Jednou z nich je série cvičení, známá jako pět Tibeťanů, která má podle autora Petera Keldera nejen omlazující, ale i mystické účinky. Autor čtenářům líčí své zkušenosti s touto metodou a zároveň prozrazuje, jak pozice připomínající jógu provádět, aby byl výsledek co nejúčinnější. Cvičení, které zabere jen pár minut denně, dobije energii, pomůže shodit přebytečná kila a zároveň má i pozitivní účinky na trávení či vypadávání vlasů. Nechte se unášet učením starých himalájských mistrů. Knihu pořídíte na pultech obchodů Knihy Dobrovský za 179 Kč.

Master Denise Liotta Dennis: Feng Šuej pro zdraví, krásu a dlouhověkost

Komplexní průvodce Feng Šuej pro zdraví, krásu a dlouhověkost přehledně ukazuje základní principy a pravidla, jejichž dodržováním vytvoříte harmonii v prostoru a navodíte okolo sebe pozitivní atmosféru. Autorka Denise Liotta Dennis je jednou z pěti velmistrů Feng Šuej na světě a zároveň prezidentkou mezinárodní konzultační firmy. Starověkým učením vás provede krok za krokem a k tomu přidá i užitečné rady, jak chránit své tělo i mysl před škodlivými vlastnostmi věcí a zařízení bytu. Ať už si chcete pořídit nový dům, rekonstruovat byt nebo upravit zahradu, tato kniha vás naučí speciální a efektivní techniky, díky kterým dosáhnete většího úspěchu a zároveň vnitřní vyrovnanosti. Knihu pořídíte ve všech obchodech Knihy Dobrovský za cenu 399 Kč.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články