Holanďanka fotí pouliční prodavače v Hanoji. Nádherné snímky ale mají svou temnou tvář

Pouliční prodavači v Hanoji vstávají ve 4 hodiny ráno a celý den tráví na nohou.
Zdroj: Loes Heerink/Boredpanda.com
Holanďanka fotí pouliční prodavače v Hanoji. Nádherné snímky ale mají svou temnou tvářHolanďanka fotí pouliční prodavače v Hanoji. Nádherné snímky ale mají svou temnou tvářHolanďanka fotí pouliční prodavače v Hanoji. Nádherné snímky ale mají svou temnou tvářHolanďanka fotí pouliční prodavače v Hanoji. Nádherné snímky ale mají svou temnou tvář+ 8 fotek+ 9 fotek

Loes Heerink se před časem rozhodla zdokumentovat nelehký život pouličních prodavačů. A dosavadní výsledky její práce rozhodně stojí za zhlédnutí.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 02. 11. 2016 18:45

Heerink tráví dlouhé hodiny svého času tím, že z různých hanojských mostů fotí prodavače, kteří každý den vyrážejí do ulic na svých starých kolech a nabízejí kolemjdoucím ovoce, zeleninu, květiny a další zboží. Její projekt vyžaduje nejen velkou trpělivost, ale také schopnost zmáčknout spoušť v ten správný okamžik.

„S mnohými z těch lidí jsem mluvila. Často jde o ženy-migrantky, které přicházejí do města, protože si chtějí vydělat trochu peněz navíc. Musejí velmi tvrdě pracovat, vydělají si málo a jejich pracovní podmínky nejsou příliš dobré,“ napsala pro server BoredPanda.

Dodejme, že Loes chce vydat celou tematickou fotoknihu a momentálně na realizaci tohoto záměru shání finanční prostředky na startupovém portálu Kickstarter. Pokud vás tedy její tvorba zaujala, můžete ji podpořit.

Zdroj: BoredPanda

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články