Honza, který nemá Z pekla štěstí: Miroslav Šimůnek je stále single!

Princ z pohádky Z pekla štěstí je ve 40 letech stále k mání.
Zdroj: profimedia.cz
V pohádce Z pekla štěstí jako statečný Honza.V pohádce si zahrál i se Sabinou Laurinovou.Jeho láskou byla hodná Markýtka (Michaela Kuklová).V seriálu Ohnivý kuře.+ 6 fotek+ 7 fotek

Od premiéry pohádky Z pekla štěstí uběhlo již 19 let. Jak dnes vypadá fešák z filmu? Podívejte se na statečného Honzu, který se pro svoji Markýtku nebál postavit ani drakovi.

Redaktor
Redaktor 31. 12. 2018 01:43

Jako mnoho kluků se od útlého dětství toužil stát popelářem. Osud tomu naštěstí chtěl jinak, a tak se Miroslav Šimůnek ocitl na vyšší odborné škole herecké, která mu snad otevřela dveře k jeho kariéře. Tu pak definitivně odstartovala velmi oblíbená pohádka Zdeňka Trošky Z pekla štěstí.

Rodák z Jilemnice byl snad pro roli Honzy přímo předurčen. Už s ochotnickým spolkem na střední škole hrál Honzu v pohádce Honza a princezna. V roce 1997 byl pak přijat na hereckou a moderátorskou VOŠ v pražské Michli.


Během studií hrál v Národním divadle, Divadle Bez zábradlí, Divadle Na Fidlovačce a Divadle Na Vinohradech. Vniveč nepřišlo ani vzdělání moderátorské, které uplatnil při uvádění různých soutěží krásy, módních přehlídkách nebo sportovních akcích. Objevil se také v Bondovce Casino Royale.




Miroslav rozhodně není muž, který by na ulici zůstal bez povšimnutí. Velmi dbá o svůj vzhled, což mnozí komentují tím, že je metrosexuál. To on sám popírá, i když si na vzhledu záležet dá. „Kdybych měl být metrosexuál, tak si lakuji nehty a depiluji celé tělo. To nedělám, je mi to proti srsti,“ říká dnes čtyřicetiletý herec. Zároveň nepopírá, že až to bude potřeba, plastikám se nebrání. „Pokud to člověk skutečně potřebuje a vypadá to na něm přirozeně,“ konstatuje Šimůnek a dodává, že v koupelně denně stráví 15 až 20 minut.


Co se týče žen, nemá to herec snadné. Dle jeho slov s ním žádná nevydržela a i on sám je prý hodně vybíravý. Momentálně s nikým nerandí, tudíž šanci stát se jeho vyvolenou máte i vy!


Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články