Horolezec požádal svou přítelkyni o ruku způsobem, který vás rozpláče

Dvojice se poznala teprve v srpnu 2015.
Zdroj: India Earl/Huffingtonpost.com
Maddy Thorpe a Luis Cardona se poznali v srpnu 2015 v domě společného přítele.Spojuje je silná vášeň k horolezectví, a tak měl Luis jasno, kde svou partnerku požádá o ruku.Luis a Maddy jako obvykle zdolávali různé vrcholy.Když Maddy vyšplhala na jeden z nich, dal Luis signál svým kamarádům čekajícím dole, aby zhasli a nainstalovali světelné řetězy a rozprostřeli okvětní lístky.+ 4 fotky+ 5 fotek

Přestože se počet sňatků snižuje nebo se tento akt oddaluje, mnoho z nás stále ještě sní o tom, že jednoho dne navleče svatební róbu. A jak je nám ženám vlastní, míváme zcela jasnou představu nejen o tom, jak by měl obřad proběhnout, ale i jak bychom chtěly být požádány o ruku. Horolezkyni Maddy Thorpe se její sen vyplnil. A to jsme se jí na to ani nemuseli ptát.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 10. 01. 2017 09:20

Partner (a rovněž horolezec) Luis Cardona vyslovil svou žádost tím nejromantičtějším možným způsobem.

Spojil se s fotografem Indiou Earlem a společně vymysleli plán. S přítelkyní měli vyrazit do horolezeckého centra Elevation Rock Gym v utažském Loganu. Jako obvykle zdolávali různé vrcholy.

Když Maddy vyšplhala na jeden z nich, dal Luis signál svým kamarádům čekajícím dole, aby zhasli, nainstalovali světelné řetězy a rozprostřeli okvětní lístky.

„V první chvíli byla Maddy trochu vyděšená, protože zůstala viset nahoře v černočerné tmě!“ řekl Cardona serveru The Huffington Post. Pak ale přátelé rozsvítili světla, která propůjčila malinkému prostoru romantický vzhled.

„Najednou si uvědomila, co se děje, a začala plakat. Slanil jsem ji dolů, zeptal se jí, jestli si mě vezme, a ona začala brečet a smát se zároveň,“ dodal Luis.

Během Maddyina sestupu se rozezněla oblíbená písnička páru „First Day of My Life“ od skupiny Bright Eyes.

Luis a Maddy se poznali v srpnu 2015 v domě společného přítele.

Podívejte se na fotografie zachycující tento magický okamžik v galerii.

Zdroj: The Huffington Post

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články