Italský zpěvák a skladatel Eros Ramazzotti vydává novou desku, kterou doprovodí velkolepým turné. Na koncert se může těšit i Praha

Italský pěvec si podmanil svět
Zdroj: Instagram.com
Šťastná rodinkaEros se rád obklopuje mladými ženamiItalský pěvec si podmanil světTěšit se na něj můžete i v Praze+ 1 fotka+ 2 fotky

Jedna z nejpopulárnějších osobností italské hudební scény a lamač ženských srdcí bude opět k vidění a především slyšení v Praze už v příštím roce.

Redaktor
Redaktor 04. 10. 2018 13:03

Nestárnoucí autor romantických balad a hitů jako Cose Della Vita či Piu Bella Cosa českému publiku v největší české hale poprvé zazpíval v roce 2009, další koncert přidal v roce 2013 a dosud poslední zastávkou bylo turné ke studiovému albu Perfetto v roce 2015. 

Na novou desku Vita Ce N‘è čekali Ramazzottiho příznivci tři roky, přičemž už v lednu letošního roku zpěvák na svých sociálních sítích své fanoušky navnadil.

Slíbil nové písně a novou energii. Světové turné k novému albu na sebe nenechá dlouho čekat, odstartuje již v únoru 2019 v Německu a postupně zamíří do největších hudebních hal po celé Evropě i Jižní a Severní Americe.

Po roce 2015 vyšla řada výběrových kompilací největších hitů či duetů zpěváka, který svůj hlas spojil například s Tinou Turner, Cher, Ricky Martinem, Andreem Bocellim či Lucianem Pavarottim.

My se na něj můžeme těšit 22. října 2019, kdy se opět zastaví i v pražské O2 Areně.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články