Jak nakupovat a přitom neutratit? Jde to. Stačí se chovat podle tohoto návodu

Ženy nakupování milují
Zdroj: pixabay
Ženy nakupování milujíS dětmi určitě nenakoupíteMuž se bude tak moc nudit, že vám kompletně pokazí celý denNepohodlné boty vám toho také nedovolí moc nakoupit+ 1 fotka

Slevy, akce, výhodné ceny. To je něco, co ženy přímo láká. Ženy opravdu milují nakupování, za to pro muže se to většinou stává šílenou noční můrou, protože jim jejich manželky rády provětrávají kreditní karty a peněženky. Jak to udělat, abychom hodně nakoupily a přitom nic neutratily?

Redaktor
Redaktor 11. 06. 2018 13:05

Jít nakupovat s chlapem

Chlapi nenávidí nakupování. Když tedy toho svého vezmete s sebou nakupovat, bude tak otrávený, že to raději vzdáte také.

Žádné kreditky ani platební karty

Kreditní karty jsou opravdu pohodlné, ale také svádějí k neustálým nákupům. Nechte tyhle moderní vychytávky doma, dejte si do peněženky jen to, co chcete (můžete) utratit, bez karty nebudete moct hřešit.

Jděte nakupovat s plným žaludkem

Svádí vás pokaždé zastavit se v nějaké skvělé restauraci a dát si jídlo? Za jídlo se utrácí asi nejvíce ze všeho. Před cestou se najezte, ať vás restaurace nevábí.

S dítětem

Máte malé dítě? Věk okolo tří let nahoru? Vezměte ho na nákupy s sebou. Bude všude. Budete ho muset honit po celém obchodě a neustále usměrňovat, takže na nějaké vybírání nezbyde čas.

Nepohodlné boty

Po obchodech se chodí. A z toho plyne jedno pravidlo, čím pohodlnější boty si vezmete, tím déle vydržíte na nákupech. Máte doma boty, co vás tlačí? Boty, z nichž máte zaručeně puchýře? Nebo boty na podpatku, který odporuje fyzikálním zákonům? Tak ty jsou pro vás ideální. Jakmile vás nohy budou dostatečně bolet, vidina pohodlných bačkor doma pro vás bude o dost lákavější než slevové akce.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články