Jak oznámit rodině těhotenství? Máme pro vás pár vtipných a kreativních tipů

Těhotenství se dá oznámit mnoha způsoby a fantazii se meze nekladou
Zdroj: zdroj: pixabay
Těhotenství je důležité obdobíKteré se týká nejenom vás ale celé rodinyOznamte tuto novinu vtipně a veseleAby jste si jí mapatovali na celý život+ 1 fotka+ 2 fotky

Prvním člověkem, který se o těhotenství dozví, budete pravděpodobně vy sama. Buď v ordinaci gynekologa, nebo doma v koupelně, kde vám to ukáže těhotenský test. Spoustě nastávajícím maminkách bleskne při tom hlavou, jak to co nejoriginálněji oznámit svému manželovi a také rodině. Máme pro vás pár tipů, které můžete použít. Oznámení těhotenství je totiž velká událost, která ovlivní nejenom vás, ale také celou vaši rodinu.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 29. 03. 2018 19:20

Jak to říct partnerovi/manželovi

Kupte malinkaté botičky a dejte je manželovi pod polštář, nebo je nechte spolu s pozitivním těhotenským testem v koupelně. Dobrá je také cedulka, na které bude napsáno například – Ahoj taťko, nebo něco v tom smyslu.

Nejlepší dárek je ten, který milovanému člověku sami vyrobíte. Pusťte uzdu fantazie a kreativity a vytvořte přáníčko z papíru a vlepte do něj pozitivní těhotenský test.

Když máte fotku z ultrazvuku

Nakopírujte fotku vaší malé fazolky a vlepte ji do přáníčka, nebo k ní jednoduše přišpendlete papírek, kde bude napsaný termín porodu, a pod datum připište: přijdu brzy.

Umíte to s grafikou?

V grafických programech se dají dělat neuvěřitelné divy. Vyfoťte se, jak si saháte na bříško, nebo k němu udělejte nějakou směšnou komiksovou šipku, a celou fotku upravte do komiksového provedení, nebo třeba jako přední stranu bulvárního plátku s obrovským titulkem: POTVRZENO! Tvoje žena je těhotná. Nebo něco v tom smyslu. Tuto fotku můžete ukázat nejenom manželovi, ale rozeslat i celému příbuzenstvu.

Jak to říci rodině

Jestli máte zahradu, připravte si na trávník tři židle. Jedna by měla být malá a dětská. Na fotoaparátu si nastavte časový snímač, nebo si zavolejte někoho, kdo by vás mohl vyfotit. S manželem se posaďte na židle a nechte se vyfotit. Abyste měli jistotu, že to příbuzní opravdu pochopí, může vám manžel hladit bříško, nebo na malou židličku dát například botičky a dudlík.

Uspořádejte oslavu

Jestli to chcete vzít hodně slavnostně, uspořádejte tématickou oslavu s tímto překvapením. Sezvěte nejbližší rodinu a přátele a pořádně si to užijte.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články