Jak se nikdy nechovat před svým partnerem

Toto byste rozhodně dělat neměly
Zdroj: zdroj: pixabay

Sice se říká, že je důležité být sama sebou, ale občas je dobré projevy svého pravého já omezit. Vašemu partnerovi by totiž mohly vadit. Co nikdy nedělat před svým partnerem?

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 22. 04. 2018 20:37

Nikdy nemluvte o svém ex

Základ každého dobrého vztahu. Muži nenávidí expřítele svých nastávající partnerek a manželek. V žadném případě se nepokoušejte je srovnávat a tvrdit, v čem všem byl váš ex lepší než váš nynější přítel. Tyto řeči totiž mohou končit nedobře.

Nechovejte se jako jeho matka

Starat se o svého muže je samozejmě dobře, ale nic se nesmí přehánět. Přílišná, až mateřská péče nedělá dobrotu. Váš partner si za chvilku bude myslet, že si vzal vlastní matku.

Nebuďte burankou

Každý muž má rád ženy, protože ženami jsou. Když se budete chovat jako buranský zálesák, bude mít váš přítel doma spíše svého kamaráda než přítelkyni.

Nebuďte dětinská

Dětinské chování není dobré. Muži chtějí sebevědomé ženy, ne 13leté puberťačky.

Nedávejte najevo náklonnost k jiným mužům

Když jdete společně do společnosti, vyhýbejte se řečím typu: „Ten je krásnej, ten má krásnej zadek, proč ty takový nemáš?“ Tyto řeči muži opravdu nenávidí a jestli takto budete pokračovat dál, váš vztah nebude mít dlouhého trvání. Myslet si to pro sebe můžete, nicméně to není dobré říkat nahlas. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články