Jak vydržet v podpatcích celý den? Slepte prsty páskou, vzkazuje supermodelka!

Izolepa spraví všechno. I bolavá chodidla!
Zdroj: Glamour.com/Goodhousekeeping.com
Podpatky jsme na maturitním plese měly snad všechny – a od té doby jsme je nejspíš nenazuly. Vydržet v nich celý den se prostě nedá. Nebo ano?Marie Helvin, supermodelka ze 70. let, múza a bývalá žena slavného fotografa Davida Baileyho, je pro!Helvin už před lety odhalila trik, díky němuž může oslňovat svět v podpatcích třeba každý den.Stačí slepit dva prsty u nohou dohromady!+ 6 fotek+ 7 fotek

Přitahují oči kolemjdoucích jako magnet, jejich nositelka ale na 99 % trpí. Bolest v bříškách prstů je daní za oslnivý vzhled ve vysokých podpatcích. Co kdyby ale nebyla? Co kdyby existoval trik, díky kterému by vás nohy v botách na podpatku už nikdy nebolely?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 18. 10. 2016 16:55

Pokud vysokým podpatkům neholdujete, minimálně si vybavíte onu tupou bolest v bříškách prstů, která vás provázela celým maturitním plesem. Podpatky jsme tehdy měly snad všechny – a od té doby jsme je nejspíš nenazuly. Vydržet v nich celý večer se prostě nedá. Nebo ano?

Marie Helvin, supermodelka ze 70. let, múza a bývalá žena slavného fotografa Davida Baileyho, je pro! V nebeských podpatcích prošoupala přehlídková mola i červené koberce a nikdy nevypadala, že by ji mučily. Aby ano, když ji chodidla nikdy nebolela.

Therichest.com

Jasně, můžeme to brát jako lež podobnou té o neomezené konzumaci sladkostí, s níž se s oblibou chlubí vychrtlé modelky. Helvin už ale před lety odhalila trik, díky kterému může oslňovat svět v podpatcích třeba každý den – stačí slepit dva prsty u nohou dohromady.

Ne, to není žert. Podle Helvin bude spojením prostředníčků a prsteníčků noha stabilnější. A prsty na sebe vezmou část bolesti z chodidel.

I když se to může jevit jako pochybně, vyzkoušejte to. Proč? Protože to jednoduše funguje.

Puchýře to ale nezastaví. A se slepenými prsty v botách s otevřenou špičkou moc parády nenaděláte. Pokud však toužíte vydržet v podpatcích celý večer, jednoduše prsty omotejte náplastí nebo měkkou páskou. A opětujte všechny obdivné pohledy na vaše dlouhatánské nohy.

Zdroj: Bustle

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články