Jak zůstat šik i v zimě? Těchto 9 triků vás promění z tučňáka v módní ikonu!

Nezazimujte svůj smysl pro trendy vzhled!
Zdroj: Telegraph.co.uk

Jak zůstat šik i v zimě a nevypadat jako tučňák? To je jeden z aktuálně největších problémů ženy. Zas až taková věda to ale není. Uveďte těchto 9 rad do praxe a užívejte si všechny zvědavé pohledy kolemjdoucích!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 29. 01. 2018 19:15

1. Nechte vykouknout detaily

Telegraph.co.uk

Zbrusu nová, efektně prošívaná košile nebo úchvatný úplet se možná pod vrstvami schovají. Ale to neznamená, že se s nimi nemůžete pochlubit světu! Trik spočívá v tom, že poodhalíte detail. Nechte vykouknout límečky pobité hroty nebo luxusní manžetové knoflíčky ven. Okamžitě tak dodáte nudné zateplovací vrstvě hravost.

***

2. Vytuňte svoje pohorky!

Telegraph.co.uk

Do závějí sněhu si nazuje boty na vysokém podpatku jen ta, co si chce na nějakou dobu „zalenošit“. Nemocenská ale není nevyhnutelnou daní za to, že chcete být šik. Vezměte do rukou boty s neoblíbeným přízviskem „praktické“ a prostě jen vyměňte tkaničky. Žádoucí jsou pochopitelně ty originální.

***

3. Investujte do základů

FashionRare.com

Ať chcete, nebo ne, s čerstvou a hustou sněhovou pokrývkou musíte outfit změnit. Pořiďte si pro tyto dny univerzální kousky, se kterými sladíte všechno. Zimní oblečení a obuv je sezónní záležitost a jak v posledních letech vidno, oblečeme je skutečně jen pár dní v roce. Nebojte se však do těchto položek zainvestovat. Užijete je několik let po sobě.

***

4. Zrecyklujte klasiku

FashionRare.com

Obyčejné střihy i barvy se mění ve vysoce módní záležitost, pokud je zmixujete dohromady. Tady se nebojte spárovat více barev. Přece jen jde o základy šatníku, které samy o sobě na módního Oscara nedosáhnou. Stylově vypadá paleta burgundské, šedé, velbloudí a námořnické modré. Vaše babička by byla pyšná!

***

5. Kabát namísto deky

Telegraph.co.uk

Nebo deka namísto kabátu? Svrchní vrstva připomínající tu, na které dřepíte v létě při pikniku, zažívá obrovský boom. Ulice přetékají ženami v kostkovaných pončech, hrubých úpletech i kabátech připomínajících deku.

Co je na tom nejlepší, že tento kus nejen zahřeje, ale přepásáním pod prsy dodá sex-appeal i vzhled modelky. Velbloudí odstíny jsou evergreenem, zářivé pastelové barvy aktuálním hitem. Křiklavý kabát má jednu nespornou výhodu: přitáhnete s ním dětskou pozornost, takže se vám ratolesti v obchodním centru jen tak nezaběhnou.  

***

6. Pochlubte se s podrrrážkou!

Telegraph.co.uk

Když už prakticky, tak ať to stojí za to! Ty nejsilnější a nejvíce zvrásněné podrážky čekají na to, až je obtisknete do sněhu. A samozřejmě až nad nimi zavzdychá okolí. Model Elyse návrhářky Stella McCartney je klasikou, se kterou nešlápnete vedle.

***

7.  Vytaste se s veganskou kožešinou

Telegraph.co.uk

Zazimujte vaši podzimní parku kožešinou a sněhové vločky se na ní promění ve hvězdné krystaly. Hitem jsou kontrastní kožešinové kapuce pro vegany. Tedy ušité bez zvířecího teroru. Umělé chlupy frčí, takže žádné milionové přírodní materiály, ano?

***

8. Vrstvy, vrstvy, vrstvy

Telegraph.co.uk

V mrazech stojí ženy před těžkým rozhodnutím – vydržet zimu a vypadat skvěle, nebo zůstat v teple, ale připomínat sněhuláka? Poradíme vám: neberte ani jedno. Pořiďte si tenké, hladké triko s dlouhými rukávy a jemný kašmírový rolák. Na tyto dvě vrstvy oblečte šaty bez rukávů. Pokud by ani to nestačilo, přehoďte přes ně bavlněnou vypasovanou bundičku. První dvě vrstvy jsou velmi univerzální a okolní pohledy je nemají šanci odhalit. Jděte na to chytře!

***

9. Nasákněte barvu

Telegraph.co.uk

Ať už křiklavá hučka, račí rukavice nebo šílené boty, jediný výrazný detail odvede veškerou práci stylisty. Zbytek outfitu už se smí vybarvit pouze v zemitých odstínech. Tak alou ven!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články