Jason Derulo už brzy v Praze. Nenechte si ujít show zpěváka hitů Swalla nebo Whatcha Say

Jason vystoupí už brzy v Praze.
Zdroj: Oficiální zdroj
Jason je talentovaný zpěvák.Umí to rozjet.A už brzy to rozjede v Praze.Je k nakousnutí.+ 1 fotka+ 2 fotky

Jeden z nejúspěšnějších zpěváků současnosti je Jason Derulo (28), který už 25. října vystoupí poprvé v České republice. Diváci se pořádné show v Tipsport Areně dočkají už za pár měsíců. Zpěvák pecek jako Whatcha Say nebo Swalla se u nás ukáže v rámci svého celosvětového turné.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 11. 07. 2018 17:19

Jason Derulo není jenom zpěvák, ale i skladatel, tanečník a choreograf. Očekává se tedy, že jeho vystoupení v Praze bude opravdová show. Jasonův talent dokazují i umístění ve světových hitparádách. Derulo má na kontě 11 platinových singlů. Celkem 5 jeho skladeb se umístilo na vrcholu americké hitparády Billboard. Dalších 9 prestižních ocenění hovoří za vše.

Turné s názvem 2 SIDES WORLD TOUR 2018 je opravdu náročné, jelikož zpěvák navštíví 30 zemí na 4 kontinentech. Nikdo ale nepochybuje o tom, že to zvládne. „Věříme, že si fanoušci nenechají koncert ujít a bude vyprodáno. Jason Derulo mi velmi připomíná legendárního Michaela Jacksona. Skvěle tančí, úchvatně zpívá a to, že si sám píše skladby je k neuvěření. Všechny srdečně zveme na tento koncert, opravdu to bude neopakovatelný zážitek,“ prohlásil na jeho konto nedávno pořadatel koncertu Miroslav Bučko za společnost FP PRO. 

Na YouTube lze skutečně najít, jak Jason zpívá a tančí na Jacksonovu skladbu Billie Jean. Z počátku své kariéry psal písně pro megastars jako Lil Wayne, Pitbull, Diddy nebo Sean Kingston. Posléze se ale začal věnovat vlastní tvorbě. Mezi jeho největší hity patří Whatcha Say, In My Head, Tip Toe, Colours nebo Swalla a my se vsadíme, že znáte určitě všechny. Už se těšíte na koncert?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články