Javier Bardem jako Pablo Escobar diváky dostal. Kritici jsou z něj nadšeni

Má peněz jako želez.
Zdroj: Oficiální zdroj

Aktuálním hitem českých kin je thriller Escobar o legendárním narkobaronovi a pověstném králi kokainu. V hlavní roli Pabla Escobara září Javier Bardem a jeho proměna v Escobara a herecký výkon patří mezi to vůbec nejlepší, co jsme letos v kinech mohli vidět. Bardemovo strhující představení dostalo do kolen nejen tisíce diváků, ale i přísné kritiky, kteří jinak vůbec nic neodpouští.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 25. 06. 2018 20:08

„Skvělý Javier Bardem si narkobarona Escobara ukradl pro sebe“, tvrdí jeden z titulků českých novin a dodává „Bardem si svého Escobara vychutnal s rozmachem“. A ostatní pokračují „Monstrózní Javier Bardem kraluje filmu Escobar“, „Bardem stvořil výrazné monstrum, které se zaryje divákovi do otřesené duše“, „Bardem hraje nechutné monstrum brilantně“, „Klobouk dolů před hereckým výkonem Javiera Bardema“ anebo „Bardem ovládá plátno od začátku do konce“.

Stejné ohlasy jsou slyšet od diváků při odchodu z kina i na diskusních fórech. Pokud jste film Escobar ještě neviděli, minimálně kvůli jeho vykreslení Javierem Bardemem byste to měli napravit.

__youTubeContainer____-mYuyhXr-Xk

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články