Jste jediná bezdětná mezi kamarádkami matkami? 4 důvody, proč jste stejně pořád nejlepší

Ani za nic byste neměnila.
Zdroj: pixabay.com
Vzhledem k tomu, že pracuje asi o deset let více, než vaše vdané kamarádky s dětmi, vyděláváte mnohem víc peněz a máte také něco našetřené.Většina matek kvůli svému vytížení nemají čas se věnovat samy sobě.Většina vašich kamarádek se se svým nynějším manželem seznámila už na střední škole, kdy byl mladý a krásný.Svým kamarádkám rozhodně nic nezávidíte.+ 2 fotky+ 3 fotky

Je vám přes třicet, jste pořád sama, žádný chlap není ani na obzoru, a o tom, že budete mít v nejbližší době dítě, nemůže být ani řeč? Máte kolem sebe spoustu kamarádek, které mají za sebou desetileté vztahy a minimálně dvě děti, a pořád se vás ptají, kdy to přijde i u vás, a dívají se na vás jako na chudinku? Zkuste těchto 5 rad, jak je pořádně setřít a být mezi nimi ta nejlepší!

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 29. 03. 2018 09:46

Někteří lidé se nám pořád pletou do života. A to především do věcí, do kterých jim nic není. A nejraději to dělají kamarádky, které jsou vdané, mají malé děti, a zjevně se velmi nudí. Jak být single mezi zasloužilými matkami a neustále v pohodě?

1. Mám kariéru

Na mateřskou jdou většinou ženy, kterým se nechce pracovat, a to nejlépe rovnou po škole. Jenže vy jste se věnovala jiným věcem. Studovala jste, pracovala, cestovala a nyní máte rozjetou kariéru. Takovou, o které by se jim ani nesnilo a po dlouholeté mateřské si o takovém místě, na jakém jste vy, můžou nechat jen zdát.

2. Mám peníze

Vzhledem k tomu, že pracujete asi o deset let více, než vaše vdané kamarádky s dětmi, vyděláváte mnohem víc peněz, a máte také něco našetřené. A to u nich rozhodně nehrozí. Jsou vázáni na jejich manžela a svoje peníze nemají téměř žádné.

3. Mám krásnou postavu

Většina matek kvůli svému vytížení nemají čas se věnovat samy sobě. Takže mají většinou rosolovité postavy, vytahaná prsa po kojení a větší zadek. A to vám, která máte čas na fitko, rozhodně nehrozí.

4. Manžel žádný playboy

Většina vašich kamarádek se se svým nynějším manželem seznámila už na střední škole, kdy byl mladý a krásný. Jenže během těch let se už hodně změnil. A vy byste si člověka, kterého mají po svém boku, nikdy ani nevšimla. Takže můžete mít absolutní nadhled. Jejich život a manžela jim rozhodně nezávidíte!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články