Kapela Pilot má před sebou velkou budoucnost. Klip k songu SÁM. se opravdu povedl

Kluci zaujali songem Éterická. Nyní mají klip k songu SÁM.
Zdroj: archiv
Kapela Pilot na koncertu.Kapela Pilot má před sebou velkou budoucnost.Pilot má úspěch.Kluci z kapely Pilot si názorově a umělecky sedli.+ 2 fotky+ 3 fotky

Pražská kapela Pilot vešla ve známost posluchačů songem Éterická, který na YouTube nasbíral více než 240 000 přehrání. Nový song s názvem SÁM. by podle kluků z kapely měl dosáhnout ještě vyšší mety. Píseň byla napsána už před čtyřmi lety, ale dosud spala v šupleti. Letos na jaře kapela Pilot začala song SÁM. upravovat. Dne 30. října bude song SÁM. pokřtěn.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 27. 10. 2018 12:57

“Song je o lásce, která vzbuzuje nenávist, o takové, která je plná zrad a ponížení, ze kterých vznikají mindráky a smutek. O takové, která je nebezpečná jak pro ty, kteří v ní jsou, ale i pro jejich okolí, které je do ní často zataženo. Nese spoustu příběhů, které jsem za posledních pět let vztahu, o kterém píseň je, zažil,” říká bubeník Matěj Sirotek.

Hudební klip vzniknul pod taktovkou režisérů ze studia Baobab, Olivera Beaujarda a Niny Zardalishvili, která se rovněž ujala i výtvarné stránky, zatímco kamery se chopil Jan Vališ. O produkci se postaral Lukáš Chromek, kytarista Ewy Farné a producent hitů jako Sebastian – Toulavá, Ráno – ATMO Music nebo Thom Artway – I Have No Inspiration. Celý projekt podpořil Kampus Hybernská.


/>

Nový singl SÁM. kapela Pilot pokřtí v úterý 30. října v Praze v legendárním Rock Café. Kromě koncertu Pilotů, který bude plný hostů a překvapení, vystoupí také mladá kapela z Berlína The Flavians, která se dostala do povědomí díky svému prvnímu singlu On the Radio. Půjde o jejich první koncert v ČR. O afterparty se postará DJ TAAVO.


Kapela Pilot vznikla už v roce 2013. Během následujících let se vyprofilovala jako jedna ze stálic pražské studentské scény. Kapela vyhrála řadu cen v nejrůznějších soutěžích, zahrála si na hlavním pódiu pražského majálesu a Sázavafestu.


Kapela Pilot v současné době vystupuje ve složení Daniel Hrdlička (zpěv a kytary), Michal Kertész (baskytara, vokály), Josef Kaňka (elektrická kytara, vokály) a Matěj Sirotek (bicí, vokály).


Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články