Komedie, kterou musíte vidět: Keanu Reeves a Winona Ryder znovu spolu

Keanu Reeves a Winona Ryder se ve filmu nemají rádi.
Zdroj: Oficiální zdroj
Keanu Reeves a Winona RyderKeanu Reeves a Winona Ryder se ve filmu nemají rádi.Jak tohle asi dopadne?Při natáčení museli zažít spoustu legrace.+ 1 fotka+ 2 fotky

Keanu Reeves a Winona Ryder patřili jeden čas mezi romantické ikony Hollywoodu. V legendárním filmu Dracula spolu vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. Po dlouhé době se spolu znovu setkávají na filmovém plátně v komedii „Ten pravý, ta pravá?“. Oba ale dospěli a ve filmu hrají sarkastické nepříjemné samotáře, kteří na velkou lásku už moc nevěří.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 31. 08. 2018 19:10

„Ten pravý, ta pravá?“ je originální a zábavná komedie, kterou by měl vidět každý, kdo už má nějaký ten vztah za sebou.

Frank ( Keanu reeves ) a  Lindsay (Winona Ryder ) se potkají cestou na stejnou svatbu a hned zjistí, že mají hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Těmhle svatebním hostům romantická atmosféra, všeobecné veselí, smích a štěstí nic neříká.

Svatbu je potřeba hlavně přežít, co nejdřív zmizet a nikoho z těch usměvavých svatebních troubů už nikdy nevidět. Přecejen se ale dají do řeči, a když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv.

V kinech od 30. srpna.

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články