Kryštof Hádek odhaluje ve filmu Backstage drsné zákulisí talentových soutěží

Kryštof Hádek jako režisér.
Zdroj: Oficiální zdroj
Ve filmu jde o tanec.Z filmu čiší emoce.I láska bude.Tanečníků uvidíte požehnaně.+ 4 fotky+ 5 fotek

Taneční love story plná streetdance sleduje příběh dvou milenců a jejich taneční skupiny, která se protlouká po místních tanečních battlech. Pak se jim ale otevře cesta do velkého světa a showbyznysu díky účasti ve sledované televizní show. Talentová soutěž ale znamená pro jejich charaktery a přátelství těžkou zkoušku a Kryštof Hádek jim to pořádně opepří. Hraje totiž režiséra jednoho takového pořadu.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 08. 06. 2018 17:40

Kryštof Hádek se proslavil rolemi hodných až stydlivých hrdinů. V prvním českém tanečním film Backstage, který právě vstupuje do kin, se ale Kryštof představuje úplně jinak, než jak ho známe. Hraje bezskrupulózního režiséra velké televizní talentové soutěže, který se nezdráhá s hrdiny filmu manipulovat a dělat podrazy. Vše ve jménu sledovanosti a zájmu diváků.

Tohle nám divačky sežerou i s navijákem, ty hlasujou nejvíc,“ pochvaluje si Kryštofova postava poté, co si bez lítosti pohrál s city mladých hrdinů. Intimní chvilku nejen pomohl zinscenovat, ale taky ji neváhal natočit. Sám Kryštof si svou roli  a natáčení užil. „Naučil jsem se díky své roli během natáčení ovládat přenosový vůz,“  směje se Kryštof.

Poznají tvrdé prostředí talentové soutěže bývalí i současní účastníci? „Dala jsem scénář přečíst pár lidem, kteří prostředí televizních soutěží znají. Jestli to není přehnané. Říkali, že ve skutečnosti je to mnohem horší,“ přiznává režisérka Andrea Sedláčková.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články