Mandrage v Rock Café: Vrací se ke kořenům a vzpomínají na své začátky hraní po klubech

Mandrage patří mezi nejoblíbenější české skupiny
Zdroj: Facebook
Kluci se občas podepisují na nezvyklá místaChtějí si odpočinout od velkých pódiíVyrazte na turné po malých klubechMandrage startují návrat ke kořenům+ 1 fotka+ 2 fotky

V rámci jarního turné odehraje oblíbená skupina nevšední koncerty ve dvanácti městech. Po několika letech se její členové rozhodli z velkých festivalových pódií a koncertních sálů navrátit zpátky do klubů.

Redaktor
Redaktor 04. 02. 2019 14:42

„Původně jsme začínali před téměř dvaceti lety v malých klubech a teď se v nich po dlouhé době znovu objevíme. V rámci klubového turné zazní i staré písničky, které jsme řadu let nehráli. Fanoušci se mohou těšit také na dosud nezveřejněné videozáznamy pořízené během koncertů v našich počátcích,“ prozrazují členové Mandrage.

Po těch letech na velkých pódiích chtějí zavzpomínat na své začátky, na to, odkud vlastně přišli a kde to všechno začalo. Taky si tím chtějí připomenout, proč jsou stále tady a vytváří hudbu.

„Hraní v klubech je vlastě asi to úplně nejpříjemnější hraní, jaký známe. Alespoň pro nás, pro kapelu. Krom toho, že máme blízko k obecenstvu, což je příjemné, máme také bližší kontakt sami mezi sebou. Na pódiu jsme nacpaní na pár metrech čtverečních, mačkáme se v malých šatničkách, nevezeme s sebou žádný velký tým lidí. Je to zkrátka takový kapelový teambuilding,“ smějí se kluci z kapely.

Klubové turné odstartuje 24. ledna v Pardubicích a následně kapelu čeká šestnáct koncertů ve dvanácti městech, které mají být nostalgickou připomínkou jejích začátků. V Praze se koncertu dočkáme 7. a 8. února v Rock Café.

„Máme tu zkušenost, že čím menší prostor, tím více energie. Jak je někde málo místa, velký horko a spousta natěsnaných lidí, často vznikne mnohem speciálnější atmosféra než v nacpaném sále velkého kulturního domu,“ těší se kapela na zážitky z nového turné.

Po koncertech bude následovat afterparty, v rámci které bude kapela sama DJovat. Jako předkapela vystoupí Lety Mimo.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články