Máte doma nevybouřené ratolesti, ale ošklivé počasí vám brání jít s nimi ven? Máme pár tipů, jak je doma zabavit

Občas se počasí nevyvede a vy jste nuceni zůstat s dětmi doma
Zdroj: zdroj: pixabay
Děti jsou nejšťastnější venku. Občas to ale špatné počasí nedovolíO jjich zábavu se tak budete muset postarat sami. Dobré jsou stolní hryNebo hra na to, kdo co déle vydržíHra na schovávanou baví už několik generací+ 1 fotka+ 2 fotky

Děti jsou jako klubko blech. Jsou plné energie, kterou musejí někde vydat. Nejlepší způsob vybití je jít s nimi ven na hřiště. Co ale dělat, když je venku opravdu špatné počasí a vy jste ,,uvězněni“ doma?

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 13. 04. 2018 12:57

Hra na schovávanou

Ten, kdo vymyslel hru na schovávanou, by měl dostat metál. Tato banální hra totiž baví a především zabaví snad všechny malé děti. Dá se hrát skoro všude. I doma v bytě.

Jak dlouho vydržíš?

Oblíbená hra pro celou rodinu. K jejímu hraní jsou potřeba jen stopky a prázdný papír s tužkou. Hráči zkouší, co kdo nejdéle vydrží. Například jak dlouho dokáží zadržet dech, jak dlouho dokáží stát na jedné noze, nebo jak dlouho vydrží ,,sedět“ bez židle.

Stavba bunkru

Děti bunkry a skrýše opravdu milují. Postavte si doma společnými silami také bunkr. Použít můžete cokoliv, co je v domácnosti k mání a fantazii se meze nekladou.

Vyrábějte a tvořte

Na internetu je spousta návodů, jak si doma s dětmi něco hezkého vyrobit. Nakupte vše potřebné a začněte tvořit. Výsledkem bude krásné dílko, které jste vyrobili vlastníma rukama a především společně.

Společenské a stolní hry

Skvělá aktivita, do které se zapojí celá rodina. Na trhu je opravdu velké množství deskových her, které jsou určeny pro všechny věkové kategorie. Skvělá věc na krácení času ve špatném počasí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články