Máte rádi romantiku? Nenechte si ujít skvělou novou českou komedii LOVEní

Martin Písařík si zahrál ženicha, který Ester Geislerové uteče přímo od oltáře.
Zdroj: Bontonfilm
Elišce (Ester Geislerové) utekl ženich přímo od oltáře.Hledat lásku po čtyřicítce není snadné.Kvůli filmu LOVEní se musela Veronika Žilková rozloučit s blonďatou hřívou a proměnit se v ohnivou zrzku.Jakub Prachař ztvárnil nevlastního bratra hlavní hrdinky, který je podivín a na střeše chová včely. + 6 fotek+ 7 fotek

Romantická komedie režiséra Karla Janáka jde do kin první jarní den 21. března, kdy se hledání partnerů stává pro celou přírodu tím hlavním tématem. V hlavních rolích se můžete těšit na celou řadu populárních herců jako Ester Geislerová, Jakub Prachař, Martin Písařík, Eva Kramerová, Veronika Žilková, Ondřej Malý, Jaroslav Plesl nebo Jana Švandová.

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 16. 02. 2019 14:00

Romantická komedie o tom, že lásky je někdy málo a někdy zase moc. Jak ale poznat toho pravého? Eliška má svatbu, čeká na svůj velký dívčí moment, ale rajské veliké „ano“ nakonec nezazní. Ženich totiž v rozhodující chvíli vezme roha a přímo od oltáře uteče. Romantické LOVEní plné lásky skončilo průšvihem. Zdrcená nevěsta má naštěstí kamarádku, která přesně ví, co dělat. Její recept je jasný, Eliška potřebuje novou známost a především přísun sexu. Ideálně v opačném pořadí. Ona sama si milostný život užívá plnými doušky, a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce.

Začíná LOVEní, odhodlaný a mnohdy zábavný lov na lásku. Eliška se vrhá do randění naslepo, aby mezi řadou katastrofických schůzek a sérií trapasů zkusila najít nový vztah. Je to jako s pověstnou jehlou v kupce sena. Někde tam prostě bude, jen se musí hledat. Lovit. Láska ovšem není její jedinou starostí. Eliška se taky musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem. Podivínem, který na střeše chová včely a který ji u sebe doma za žádnou cenu nechce.

Svérázného nevlastního bratra hraje Jakub Prachař, ženicha, co utekl, hraje Martin Písařík, živelnou kamarádku ztvární slovenská komička Evelyn Kramerová, Eliščinu maminku pak Veronika Žilková, která kvůli roli musela obarvit svoji blonďatou hřívu na zrzavo. V dalších rolích se představí Ondřej Malý, Jaroslav Plesl, Jana Švandová nebo Romana Goščíková.

Ester Geislerová hrála ve slavné komedii Karla Janáka Snowboarďáci i v řadě dalších snímků, komedie LOVEní je přesto jejím prvním filmem ve stěžejní hlavní roli. V roce 2002 vyhrála prestižní modelingovou soutěž Elite Model Look Czech Republic, vystudovala Akademii výtvarných umění, pod značkou Ester&Josefina se spolu s Josefinou Bakošovou věnuje designu, módě a stylingu a mají úspěch s konceptem rozchodových hlášek.

Karel Janák se proslavil komedií pro teenagery. Z těch už jsou teď dospělí lidé a stejně tak dospělí už jsou hrdinové LOVEní. To, co zůstává, je hledání lásky ve všech jejích podobách. „Docela mě překvapilo, jak se Karel s jistotou orientuje i ve vnitřních ženských pohnutkách. K tomu má cit pro komedii,“ říká k obnovené spolupráci s Janákem Ester Geislerová. „Ester byla pro romantickou komedii skvělá volba. Její komika je často jemná, založená na nadhledu a jemné ironii. Umí být opravdová, upřímně nešťastná i hodně sexy,“ vrací komplimenty herečce Karel Janák.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články