Módní trendy: Šály a čepice do zimy i plískanice

Buďte v kočičím setíku za kočku
Zdroj: Postazdarma.cz
Zimní setík od Astratexu si zamilujete všechnyŠála, čepice a rukavice v jednomFleecový set krémové barvy je ideálním společníkem neutrální barvy, která se hodí téměř ke všemuNesmrtelná kombinace fialové a šedé je na zimním oblečení velmi oblíbená+ 6 fotek+ 7 fotek

V zimě nemusíte nutně vypadat jako eskymák, stačí mít v šatníku stylové, ale hřejivé kousky. Tím nejdůležitějším jsou zimní pletené doplňky, které outfitu dodávají ten správný šmrnc.

Redaktor
Redaktor 29. 11. 2018 22:48

Nic vás nezahřeje více než pletená čepice, protože nejvíce tělesného tepla uniká právě hlavou. V krásné tenké čepici vám to sice pravděpodobně bude slušet o něco více, ale pletený kulich rozhodně není módním prohřeškem a ušetří vám několik prokýchaných dnů.



Stejně tak v zimě oceníte i pletenou maxišálu, která může v případě nouze zastoupit i čepici. Nesmíme zapomenout ani na rukavice, aby se naše ruce nemusely ze zimy vzpamatovávat celé jaro a léto. I když se šušká, že letos budou palčáky passé, není to tak horké. Pokud jsou vám pohodlné, klidně je noste dál.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články