Mohou duchové vyřešit svou vlastní smrt? Tyto čtyři děsivé příběhy říkají, že ano

Čtveřice opravdu podivných příběhů, ze kterých vás zamrazí na zátylku
Zdroj: pixabay
Čtveřice opravdu podivných příběhů, ze kterých vás zamrazí na zátylkuOpravdu jsou tyto příběhy jen dílem náhody?nebo v tom mají prsty nadpřirozené síly?Opravdu mohou duchové usvědčit své vrahy?+ 1 fotka

Život po smrti a duchové rozhodně nejsou fenoménem jen dnešní doby. Toto tajemno lidstvo fascinovalo od pradávna. Je zde samozřejmě mnoho skeptiků, kteří říkají, že nic jako duch jednoduše neexistuje. I tak se po světě dějí nevysvětlitelné jevy. Server cracked.com přišel s několika skutečnými příběhy, kdy si údajně duchové dokázali vyřešit svou vlastní vraždu.

Redaktor
Redaktor 28. 05. 2018 14:41

V roce 1897 byla ve Virginii nalezena mrtvá žena jménem Elva Shue. Byla manželkou místního kováře. Její tělo bylo nalezeno na schodech a když byla policií ohledána, bylo vyšetřování uzavřeno a do protokolu bylo zapsáno, že Elva zemřela přirozenou smrtí i přes to, že se její muž při ohledávání těla choval nepříčetně. Nechtěl například doktory pustit k hlavě a krku manželky. Policisté se obrovského kovářského hromotluka trochu obávali, a tak se přiklonili k tomu, že za smrt mohlo problematické těhotenství, které zrovna Elva prodělávala. Elva měla matku Mary Jane, která policejní verzi nevěřila a z dceřiny smrti stále obviňovala svého zetě. Potom se ale stal zázrak. Čtyři noci za sebou se údajně zjevovala Elva ve snech Mary Jane, kde jí vysvětlovala, že jí manžel rozdrtil krk, protože nebyl spokojen s večeří. Jako důkaz měl Elvin duch přetočit hlavu o 180 stupňů. Mary Jane zašla s tímto odhalením k právníkovi. Dodnes není jisté, zda jí uvěřil, či neuvěřil. Když se ale doslechla o podivném chování svého zetě Edwarda, vydupala si exhumaci těla, která Maryino tvrzení potvrdila. Vrahem byl opravdu Elvin manžel Edward.

 

Druhý příběh se stal v roce 2010. Australská psycholožka Sheryl Carroll-Lagerway prohlásila, že má sen, který jí ukázal, kde najde tělo šestileté pohřešované dívky Kieshy Abrahams. Sama patřila k lidem, kteří mají pocit, že dokáží komunikovat s duchy. Na místě, které určila, nalezla torzo dospělé ženy. Jednalo se o pozůstatky již dospělé Abrahams, kterou uškrtil a rozkrájel její přítel a kterou už nějakou dobu policie opravdu hledala. Nebyla to ale náhoda. Tělo bylo nalezeno kousek od místa, kde už policie v minulosti hledala. Psycholožčin objev vedl k odsouzení vraha, který spáchal nechutný brutální čin.

Třetí podivný příběh se stal v roce 1827 v Anglii. Maria Marten a William Corder byli milenci a vyjeli si na výlet. Z romantické cesty se vrátil pouze William. Maria zmizela neznámo kam. Mladík velice brzy po svém příjezdu město opustil. Rodině Martenů psal dopisy, kde se neustále vymlouval a nechtěl prozradit, kde jeho dívka je. Mariina nevlastní matka ale začala mít po několika měsících „znepokojující sny“, ve kterých byla Maria zavražděna a pohřbena v červené stodole. Přemluvila tedy manžela a na toto místo se vydali. Nalezli nejenom červenou stodolu, ale také mrtvé tělo jejich dcery Marie.

 

Nejčerstvější případ se stal v roce 2013, kdy se na policii objevil podivný muž jménem Adrian Daou, který se sám přiznal k vraždě mladé Jennifer Stiart. Velice ochotně s policisty pracoval a neskrýval absolutně žádné detaily. Vše jim barvitě popsal, ukázal tělo a způsob vraždy a podobně. Policisté na jeho ochotu přiznat se nestačili zírat. Když se zeptali, proč vraždil, když se šel později tak velice ochotně udat, odpověděl jim, že se krátce po tom, co Jeniffer zavraždil a zamaskoval stopy, šel se psem projít do parku. Po pár minutách chůze se mu zjevil duch samotné Jeniffer. Byla celá od krve a jen tak na té cestě stála a nenávistně se na svého vraha dívala. Od toho dne Daou tvrdí, že začal věřit v Boha a opožděně dospěl k závěru, že „není dobré někoho zabít“. 

 

 

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články