Mužská poradna: 4 dny do Vánoc a partner pro vás nemá dárek?

Když muž udělá ženě dárkem radost!
Zdroj: archiv
Když má muž vybráno, koupeno a zabaleno, už čeká jen štěstí.Šperkem nic nezkazíte, na bižuterii ale pozor.Laků na nehty, dekorativní kosmetiky a krémů na obličej se raději vyvarujte.Když muž udělá ženě dárkem radost!+ 2 fotky+ 3 fotky

Do Štědrého dne už zbývá jen pár dní a váš partner stále kňourá, že neví, co vám má koupit pod stromeček? Pak nechte schválně otevřený tento článek tak, aby si ho rozhodně mohl přečíst a inspiroval se, co opravdu ženy chtějí.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 20. 12. 2018 07:56

Ženy vnímají dárky od mužů poněkud jinak. Více než materiální či praktická hodnota daru je často zajímá, jak moc na ni při výběru myslel, jestli jí naslouchá, rozumí a jestli vůbec tuší, co by ji opravdu potěšilo.

 Když si na ženu Ježíšek vzpomene s novou sadou vařeček, výkonnější žehličkou nebo praktickými potahy do auta, může se stát, že vyvalí oči a úsměv a velkou děkovačku od ní rozhodně nečekejte.

Jen a jen pro ni

Ženy samozřejmě spoustu praktických věcí dostávají nebo si je dokonce přejí, protože považují za rozumnější říci si tchyni o sadu šesti skleniček než se nechat překvapit novým svetrem s jelenem nebo obrazem podle vkusu maminky svého muže.

Jenže ony se praktické dárky nasčítají: to máte jeden od vlastních rodičů, druhý od partnerových rodičů, třetí od prarodičů, od tety, sestry nebo bráchy. Domácnost bude v novém roce perfektně vybavena a praktické dárky mají samozřejmě něco do sebe, ovšem alespoň od svého partnera žena většinou čeká něco originálního, zajímavého a určeného jen a jen pro ni.

Vlastní výroba

Určitému typu žen uděláte radost originálním vánočním dárkem vlastní výroby. Potěší je třeba vlastnoručně vyrobené, nalepené a okomentované fotoalbum, originální výšivka na polštářku nebo vyřezávaný stojan na tužky nebo kosmetické štětce. Někteří muži dokonce vyrobí krabičku na šperky, náhrdelník z pastelek nebo společně s dětmi vytvoří zajímavou dekoraci. Pěkným vlastnoručně vyrobeným dárkem mohou být zarámované fotografie symbolizující váš vztah, ať už se jedná o profesionální svatební fotografie, nebo rozverné momenty z dovolené. Ne každá žena však ocení samovýrobní kreativní vánoční dárek – zkuste se proto o vhodnosti výrobku poradit s jejími kamarádkami nebo se sestrou.

Kamarádky vždycky vědí

I když se při příchodu kamarádek často klidíte z obýváku a v předsíni zakopáváte o nepraktické kozačky spíše s nechutí, mohly by se při výběru vánočních dárků pro ženu stát cennými spojenci. Zkuste vzít telefon a vysvětlit její kamarádce, že jste s výběrem dárku v koncích a potřebujete svoji ženu potěšit. Nezapomeňte se zmínit o tom, že ona má výborný vkus a že má s vaší ženou úžasný vztah a nejlépe ví, co by ji potěšilo. Garantujeme vám, že najdete skvělého spojence při výběru vánočních dárků pro vaši ženu, a ve výjimečných případech se může dokonce stát, že při nákupech pořídí dárky pro vaši ženu jedním vrzem s nějakými maličkostmi pro sebe.

Šperk je sázka na jistotu

Pokud si přeci jenom musíte letos poradit sami, vydejte se na první sondáž do koupelny. Obhlédněte, zda vaše žena nosí spíše šperky či bižuterii. Šperky představují velkou sázku na jistotu, málokterá žena totiž pohrdne šperkem. S bižuterií to taková sázka na jistotu není – pokud ji v koupelně či na nočním stolku neobjevíte, rozhodně se touto cestou nevydávejte.

Parfémem nic nezkazíš

Vhodným dárkem je i kvalitní parfém – zde se opět držte kousků nalezených v koupelně a nepouštějte se do nejistých vod experimentů. Jestliže o sebe vaše žena ráda pečuje, prozkoumejte kosmetiku, kterou používá. Zaměřte se spíše na tělová mléka, krémy, šampony a sprchové gely konkrétních značek, které v koupelně naleznete.

Pečující kosmetika

Pečující kosmetika je obecně jako dárek pro ženu vhodnější než kosmetika dekorativní. Laky na nehty, oční stíny či rtěnky jsou spíše jednorázovým nákupem, takže po nich nedoporučujeme sahat. Pokud byste chtěli přeci jenom volit dekorativní kosmetiku, zkuste spíše balzám na rty, make-up, pudr nebo tvářenku, většina žen se totiž drží osvědčených produktů a značek.

Dárkové sady

No a pokud máte rádi úhledně zabalené a pečlivě připravené dárky, ale zároveň je pro vás těžké zkombinovat kosmetiku tak, aby oku lahodila a zároveň se dámě vašeho srdce hodila, můžete si vybrat některou z dárkových vánočních sad pro ženy.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články