Nechá se srazit autem. A je u toho vysmátá na celé kolo! Selfíčka japonské babičky (89) dobývají svět

Černý humor? Ten je osmdesátnici vlastní.
Zdroj: Kimiko Nishimoto/Boredpanda.com
Nechá se srazit autem. A je u toho vysmátá na celé kolo! Selfíčka japonské babičky (89) dobývají světNechá se srazit autem. A je u toho vysmátá na celé kolo! Selfíčka japonské babičky (89) dobývají světNechá se srazit autem. A je u toho vysmátá na celé kolo! Selfíčka japonské babičky (89) dobývají světNechá se srazit autem. A je u toho vysmátá na celé kolo! Selfíčka japonské babičky (89) dobývají svět+ 9 fotek+ 10 fotek

Se starými lidmi je legrace! A pokud jste měli dosud pochyby (ať už je vám patnáct nebo čtyřicet), tato srandistka je okamžitě rozmete svými fotkami. Japonka Kimiko Nishimoto (89) objevila před sedmnácti lety fotoaparát a nyní rozesmívá svět selfíčky, na které nemá ani kdejaký vlivný mileniál.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 16. 11. 2017 10:22

Jednou se obleče do chlupatého hnědého kožichu a nechá se zvěčnit za mřížemi. Jindy se „pověsí“ na prádelní šňůru.

To ale jen na zahřátí. Tato bodrá seniorka, která se fotografii věnuje posledních 17 let, je kromě jiného milovnicí toho nejčernějšího humoru.

Ve věku, kdy to má mnoho lidí takzvaně „za sebou“, vytvoří rádoby momentku, že ji srazilo auto. A směje se u toho na celé kolo.

Kimiko Nishimoto/Boredpanda.com

K focení se Kimiko Nishimoto dostala před 17 lety díky svému synovi. Coby lektor focení pro začátečníky svou maminku zasvětil do principů fotografie. Tehdy ale zřejmě netušil, co jeho přednášky odstartují.

Portréty, na nichž si devětaosmdesátiletá Japonka střílí sama ze sebe, nenechaly dlouho čekat na pozornost okolí. Nejenže se o nich zmiňuje jeden z nejpopulárnějších lifestylových portálů BoredPanda, tato čilá seniorka se dočkala i své výstavy, a to v muzeu rodného města Kumamoto.

Tím to ale nekončí. Nyní bude vystavovat v rámci tokijské sítě Epson. Série ponese název „Asobokane“ – tedy „Pojďme si hrát“.

Takže pokud budete mezi 15. prosincem a 18. lednem následujícího roku v Tokiu, vyrazte aktivní babičku podpořit.

Kdo se do Japonska nedostane, může si alespoň zpříjemnit den v galerii plné zcela bezkonkurenčního humoru:

Zdroj: BoredPanda

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články