Nechte se „ynspirovat“ celebritami online světa! Festival Ynspirology představí youtubery, exkluzivně zazpívá i Dara Rolins

Cílem festivalu je motivovat generaci „Y“ k plnění svých snů a propojit různorodé komunity.
Zdroj: Media:list

Yemi A.D., Dara Rolins, Majk Spirit, youtubeři Zachy a House. To je jen zlomek osobností, které potkáte na letošním druhém ročníku festivalu Ynspirology, který se uskuteční 24. až 25. června v areálu pražské Metropole Zličín. Opět půjde o největší setkání nejinspirativnějších a nejsledovanějších představitelů československého onlinu, kteří motivují, inspirují a baví!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 23. 05. 2017 09:10

Druhý ročník unikátního festivalu Ynspirology, který si minulý rok nenechalo ujít přes 3 tisíce návštěvníků, vyrostl. Z jednodenní akce se stává dvoudenní, akcí nabitý event, jenž má za cíl především motivovat generaci „Y“ k plnění svých snů a propojit různorodé komunity. I letos představí nejinspirativnější umělce, hudebníky, sportovce a osobnosti, i letos vyzve všechny zájemce k interakci a zapojení se do děje.

Návštěvníci se budou moci zapojit do dění v kontejnerovém městečku Ynspy city, které bude nově rozděleno do 4 speciálních zón, jejichž dramaturgii budou řídit 4 kurátoři.

Media:list

První zónu s názvem DIGI bude mít pod taktovkou známý youtuber House, jehož na kanále Youtube pravidelně sleduje více jak 645 000 followerů a který návštěvníky zavede do nejnovějších koutů Virtuální Reality. Tentokrát ji však lidé pocítí i na vlastní kůži.

Sekci SPIRIT nemůže lépe vést nikdo jiný než přední slovenský rapper Majk Spirit, který v sobotní podvečer ovládne i hlavní stage se svou show. Zbrusu nově se na Ynspirology objeví zóna GIRLS. Angeé, úspěšná choreografka a tanečnice z televizní show Tvoje tvář má známý hlas, rozhýbe celé Ynspi City. Posledního kurátora zóny FIT si pořadatelé nechávají jako překvapení, které odtajní již brzy!

Media:list

Důkazem, že letošní program bude skutečně nabitý, je i exkluzivní vystoupení Dary Rolins. Právě na Ynspirology Festivalu představí Dara po šesti letech své nové album, které zde v neděli pokřtí a poprvé také představí LIVE.

Dále se během dvoudenního inspirativního maratonu představí více než 30 výrazných osobností, mezi jinými také kreativec a zakladatel festivalu Yemi A. D., mladý youtuber Zachy nebo účastníci show Tvoje tvář má známý hlas.

Více informací o aktuálním programu naleznou zájmci na www.ynspirology.cz.

Mediálními partnery akce jsou TV Nova, Radio Spin a Refresher.cz. Předprodej vstupenek probíhá v síti Goout.net. 

Zdroj: Media:list

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články