Největší fešáci Hollywoodu: Který je ten pravý pro vás?

Toma Hoppera znáte jistě ze seriálu Hra o trůny a z komedie Jsem sexy.
Zdroj: Profimedia
Toma Hoppera znáte jistě ze seriálu Hra o trůny a z komedie Jsem sexy.Za všimnutí stál už v Hunger Games, potom přišla romantická komedie S láskou, Rosie.Benedict Cumberbatch naposledy zaujal jako Doctor Strange nebo seriálový Sherlock Holmes.Callum Turner je původem z Londýna a vidět jste ho mohli také ve filmu Fantastická zvířata.+ 11 fotek+ 12 fotek

Hollywood je známý velkým množstvím talentovaných, ale také velmi pěkných herců. My jsme vybrali ty nejlepší z nejlepších, ať už z časů minulých, tak ze současnosti, a vy si díky pohledu na ně můžete udělat hezčí den.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 04. 12. 2018 07:51

Někdo se zkrátka uměl narodit. Jsou úspěšní, bohatí a ženy jim padají k nohám. Všichni tito hollywoodští krasavci mají navíc i zatraceně pěkný kukuč. Tak dámy, kterým sexy hollywoodským očím byste neodolaly?

Někteří z našeho žebříčku se zatím objevili v pár filmech, ale jejich výkony byly excelentní. Nemají jen nadání, ale i krásnou tvář, tělo a sex-appeal. Tihle kocouři se tak nejspíš stanou nástupci takových hvězd, jako je například Brad Pitt, Tom Cruise či Leonardo DiCaprio.

I ostřílení krasavci mají na žebříčku krásy svá místa. Pokochejte se pohledem třeba na Edwarda Burnse nebo ​Keanu Reevese, kteří na filmových plátnech září už nějaký ten pátek.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články