Největší trendy letošního podzimu: Vsaďte na přirozenost a tenisky

Copy jsou velmi módní záležitostí
Zdroj: Profimedia
Metalické bundičky jsou zase v kurzuŠátky jsou na podzim trendyTenisky budou vždy trendy klasikouVýrazné oční stíny jsou nutností+ 1 fotka+ 2 fotky

Podzim je tu a s ním přicházejí i nové trendy. Snad každá žena se o nové módní a kosmetické hity zajímá a studuje, co by si měla pořídit do své povinné podzimní výbavy.

Redaktor
Redaktor 12. 11. 2018 08:34

Copy

Účesy z copů sice nikdy neztratily popularitu, ale tento podzim je z nich doslova hit! Na týdnech módy se copy objevily téměř na každé přehlídce, a to v jakékoliv formě. Můžete si udělat tenký cop v dlouhých vlasech, jen tak pro oživení, nebo si z copu dělat drdol. Experimentátorky můžou zkusit zaplést do copu šátek.

Výrazné oční stíny

Tento podzim hraje barvami, takže si pořiďte nějaké pěkné oční stíny. Teď jedou odstíny švestkové, bordó, tmavě modré a žluté, které se mimochodem báječné hodí pro modré oči.

Světlé a lesklé rty

Tuto sezonu jdou zase do módy lesky světlých odstínů. V kombinaci s výraznými očními stíny budou vypadat skvěle.

Jednoduché nehty

Tento podzim budou pasé nehty se zdobením nebo francouzská manikúra. Teď se nosí jednoduché nehty nalakované jednou barvou. Hodně módní jsou tmavě modré a světlé odstíny.

Přirozená barva vlasů

S vlasy teď neexperimentujte. I ombré tuto sezonu bude víc přirozené a tak, aby nebyly přechody skoro poznat. Stejně tak to nepřehánějte s melírem nebo divokými barvami.

Metalické odstíny

Něco metalického si tento podzim prostě musíte pořídit! A je jedno, jestli metalické legíny, bundu, kabelku nebo oční stíny. Metalické barvy objevíte snad v každé podzimní kolekci známých návrhářů.

Tenisky

Tenisky se nosí stále, ale teď povýšily na úplně jiný level. Chanel dokonce tenisky zahrnul do celé podzimní kolekce a zkombinoval je klidně s šaty nebo kabátkem. Nosit je tak můžete téměř všude. Tohle je velmi příjemný podzimní trend. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články