Nejvzrušující sportovní událost bojových sportů přichází znovu do Prahy!

Představí se i Viktor Pešta, ex-veterán slavné americké ligy UFC.
Zdroj: Media:list

MMA přichází znovu do Prahy! Nejvzrušující sportovní událost bojových sportů tohoto roku v České republice představí ty nejlepší české bojovníky včetně bojovníka vůbec nejslavnějšího. Viktor Pešta, ex-veterán slavné americké ligy snů UFC, se po dlouhých 4 letech vrací domů, aby se představil českým divákům.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 22. 06. 2017 15:29

Po velmi úspěšném prvním roce 2016 se organizace XFN znovu představuje se všemi českými šampióny, kteří nastoupí proti bojovníkům z celého světa. Mimo hlavní hvězdy večera Viktora Pešty se představí řada dalších českých šampiónů, ale i mnoho talentů současné scény.

Velmi zajímavý bude odvetný titulový zápas mezi česko-uzbeckým šampiónem Makhmudem Muradovem a David Ramirezem z Brazílie. Po více než roce se na XFN 3 vrací do oktagonu také Petr “Píno” Ondruš, legenda české scény bojových sportů. Debutem večera bude jistě zápas Matouše Kohoutem, českou jedničku střední váhy v Muay Thai a K-1.

XFN 3 poskytne skutečnou horskou dráhu emocí během večera plného vizuální fantazie a dechberoucích zápasů, při kterých budete zajisté jásat a fandit. Tato událost je pro každého a nelze ji zmeškat.

Vstupenky jsou již dnes k dostání na serveru Ticketportal.

Media:list 

O MMA

MMA (Mixed Martial Arts neboli kombinovaná bojová umění) je nejrychleji rostoucím sportem na světě. Spojuje v sobě všechna bojová umění, jakými jsou box, kickbox, zápas, judo, jiu-jitsu a mnoho dalších bez využití zbraní, umožňující údery i chvaty, boj ve stoje i na zemi a spojující různé techniky jiných bojových sportů i bojových umění. Je několik způsobů, jak dosáhnout vítězství — knockout (K.O.), vzdáním soupeře (submission), zastavení rozhodčím - technické K.O. (T.K.O.) a bojuje se ve více než třech pětiminutových kolech.

O XFN

XFN je nová, profesionální a samofinancovaná liga MMA. XFN je arénou, kde se setkávájí ti nejlepší zápasníci naší země mezi sebou i proti světové elitě v soubojích, které berou dech a přináší vášnivé emoce. XFN je místem, kde se rodí nové sportovní hvězdy a sport se znovu stává inspirací pro každého z nás.

Další informace

Další informace o XFN najdete na webových stránkách www.xfn.cz nebo na sociálních sítích Facebook, Twitter a Instagram.

Zdroj: Tisková zpráva

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články