Nesmrtelná bílá košile: Praktický kousek do práce, na rande, večírek i pro volný čas

Dámská košile PREMIUM COLLECTION BY ESMARA, lidl-shop.cz, 399 Kč
Zdroj: archiv firmy
Bavlněná košile Reserved, reserved.cz, 599 KčKlasická košile, mohito.com, 549 KčKošilové body, mohito.com, 549 KčKošilová halenka s véčkovým výstřihem, orsay.cz, 449 Kč+ 8 fotek+ 9 fotek

Nadčasový kousek, jakým klasická bílá košile je, by neměl chybět v žádném šatníku. Využijete jí totiž pro každou příležitost a v každém věku. Nezáleží na tom, jestli je vám 20 nebo 50. Pokud ji tedy ještě nemáte, měli byste si ji pořídit. Máme pro vás pár tipů, jak ji nosit.

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 23. 02. 2019 08:00

Stojíte často před otevřenou skříní a nevíte, co na sebe? Pak by vám určitě nemělo chybět pár základních kousků, které můžete zkombinovat téměř s čímkoliv. Jedním z nich je i klasická bílá košile. Ta se hodí téměř pro každou příležitost. Skvěle vypadá k jakýmkoliv kalhotám i sukni. Využijete ji do zaměstnání, na nákupy, do divadla, na party, ale můžete ji obléknout i přes plavky na pláži.

Výběr bílé košile rozhodně nepodceňte a na nákupu nešetřete. Pořiďte si kvalitní kousek, který vám dokonale padne. Soustřeďte se na použitý materiál a zvolte nejlépe pružnou látku s obsahem elastanu, díky němuž bude košile pohodlnější, i když bude třeba doslova „na tělo“.

Elegantní look do kanceláře docílíte, pokud bílou košili oblečete do kostýmku, ale třeba i pod pouzdrové šaty bez ramínek. V obou případech pro větší pohodlí doporučujeme košilové body, které zamezí nepříjemnému vylézání košile nahoru. Pokud se chystáte na rande, můžete košili doplnit sukní áčkového střihu. Ta lichotí prakticky všem postavám.

Pro volný čas pak košili zkombinujte s džínami a přes ni oblečte třeba kožený černý křivák. Jestli košili zastrčíte do kalhot a vykasáte, nebo ji necháte venku, je jen na vás. Pokud tomuto sportovnímu outfitu chcete dodat decentní punc erotiky, nezapínejte knoflíčky až ke krku a nechte z výstřihu vykukovat krajkovou podprsenku. Snad vám ale nemusíme připomínat, že by prádlo nemělo být zaprané ani vytahané. Ležérního stylu docílíte ohrnutými rukávy nebo uvázáním uzlu místo zapínání.

A nezapomeňte si ji přibalit na dovolenou, kde ji využijete místo saka nebo kardiganu. Skvěle bude vypadat přehozená přes letní maxišaty, doplněná slamákem, ale i ke kraťasům a tričku. Na procházce po pláži při západu slunce si ji pak můžete jen tak přehodit přes plavky a nechat ležérně rozepnutou.

V galerii najdete dvanáct bílých košil z aktuální nabídky obchodů, inspirujte se!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články