Nikdo vám nevěří, že jste otec? Tak nasaďte pivní pupek!

S touto ledvinkou získáte taťkovský vzhled raz dva.
Zdroj: Thedadbag.com
Ať už jste terčem posměchu, že na otce rozhodně nevypadáte, nebo jen potřebujete špetku strejdovské autority, řešení je nasnadě...Nasaďte „dadbag“! Tedy taťkovskou ledvinku, co kopíruje vzhled pivního břicha.Efekt toho doplňku zmaximalizujete...... pokud s ním zajdete na jedno...+ 8 fotek+ 9 fotek

Londýnský designér Albert Pukies navrhl ledvinku s potiskem pivního pupku. Pokud ji muž zapne kolem pasu, vyroste mu typické taťkovské břicho. Říkáte si, že se svět už dočista zbláznil? Proč lidé jako Albert Pukies raději neinvestují svou energii do něčeho smysluplnějšího?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 10. 10. 2017 09:49

O tom, jaký celospolečenský prospěch „břišní ledvinka“ má, lze polemizovat. Ačkoliv ho sám autor nastínil v příspěvku na webu BoredPanda.

„Vytvořil jsem taťkovskou ledvinku, protože zoufale toužím po taťkovském těle, ale jsem si vědom zdravotních rizik s ním spojených. Řešení je docela jednoduché, ledvinka s potiskem řádného pivního pupku.“

Má falešný pupek potenciál dodat sebevědomí štíhlým, či spíše vychrtlým otcům, o jejichž rodičovské roli okolí pochybuje? To se teď nedozvíme – ledvinky se totiž ještě neprodávají. Designér momentálně hledá partnery, kteří by mu jeho projekt umožnili rozjet.

Instagram.com/swirls12

Ale i kdyby měl „vynález“ ledvinky s potiskem měkkého, chlupatého břicha jen pobavit, za to úsilí to jistě stojí. Smích se ostatně dosud považuje za jeden z nejlepších univerzálních léků.

Podaří-li se Pukiesovi sehnat sponzory, rád by uvedl na trh ledvinku hned v šestici provedeních. Každý muž si tak bude moct vybrat méně či více chlupatý pupek v odstínu své pokožky a na míru svých tělesných proporcí. Aby byl co nejautentičtější.

Nezapomeňme ale na pomyslnou třešničku bizarní ledvinky. Jak prohlásil sám autor, „teď si můžu nasadit taťkovský pupek, kdykoliv na to budu mít chuť. A dokonce do něj schovat své cennosti!“

Podívejte se, jak se takový pivní pupek nosí i v jakých variantách by měl být zanedlouho na trhu:

Zdroj: BoredPanda

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články