Nová výrazná tvář české hudební scény — talentovaná Nelly — více než po roce příprav vydává svou první desku

Nelly je talentovaná herečka a zpěvačka.
Zdroj: Instagram.com
Nelly je talentovaná herečka a zpěvačka.Po roce příprav vydává novou desku.Nelly si plní své sny.Zpěvačka s kapelou.+ 1 fotka+ 2 fotky

Debutové album mladé talentované zpěvačky Nelly s názvem V okamžiku konečně spatří světlo světa. Zaujme tahle mladá zpěvačka, která si mimo jiné zahrála ve filmu Špunti na vodě?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 10. 09. 2018 07:47

Album s pěti písničkami, první v diskografii talentované zpěvačky a také herečky, v červnu předznamenal úspěšný singl Nad hladinou. EP je skvěle znějícím výsledkem spolupráce Nelly s progresivními mladými autory a producenty, jako je například zpěvák a producent Marcell, studio Creative Music House, písničkář a zpěvák Matěj Burda nebo Johny Machette.

Všechny nové songy i ty starší v aktuálních aranžích Nelly v doprovodu své kapely zazpívá na křtu EP V okamžiku 14. září na lodi Cargo Gallery, kotvící na smíchovské náplavce. Kmotrem alba se stane Sebastian a zahraje kapela Pilot.

„Mám obrovskou radost, že se nám povedlo vytvořit něco, na co jsem opravdu pyšná - originální písničky s moderním zvukem. Byla to dlouhá cesta, více než roční práce, díky které jsem poznala skvělé lidi, se kterými si rozumím a stali se z nás přátelé. Název alba V okamžiku vychází z prvního singlu na desce Život je v okamžiku. Každý okamžik svého života žijme opravdově a intenzivně. Bílý obal desky jsem vybrala proto, že bílá barva je symbolem čistoty a nejvyšší dokonalosti. Působí rozjasňujícím dojmem, dává ale i prostor k přemýšlení a napsání osobního věnování,“ prozradila Nelly.

Nelly si plní své sny nejen v nahrávacím studiu, ale i před kamerou a na jevišti. Bezprostřední půvabná tmavovláska zaujala ve filmech Strašidla, Špunti na vodě či v muzikálu Muž se železnou maskou. Další velkou příležitost dostala v připravovaném filmu a čeká ji i natáčení televizního seriálu.

Máme se tedy na co těšit a zvykejme si, že tuto talentovanou kočku teď budeme asi často vídat a slyšet.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články