Nový český film Důvěrný nepřítel se představuje v novém traileru. Tento snímek si určitě nenechte ujít

Těšíte se na nový film?
Těšíte se na nový film?Andrej v podání Vojtěcha Dyka pracuje jako programátor u nadnárodní firmy, který má za úkol finalizovat projekt inteligentní domácnosti zajišťující maximální luxus a bezpečnost pro jeho obyvatele.Spolu se svojí čerstvou manželkou a ambiciózní sochařkou Zuzanou (Gabriela Marcinková) se nastěhují do prototypu takového domu ze skla a kamene uprostřed nádherné přírody.Podle původního námětu, který napsal Marek Epstein s L’ubomírem Slivkou, byl Důvěrný nepřítel více komedie,+ 1 fotka+ 2 fotky

Úspěšný programátor, jeho krásná mladá manželka, více než podivný soused a ultramoderní dům uprostřed samoty v horách. Kdo z těchto hlavních hrdinů je komu nepřítelem? Nebo jsme největšími nepřáteli sami sobě? Mrazivý thriller režiséra Karla Janáka s Vojtěchem Dykem a Gabrielou Marcinkovou se před srpnovou premiérou představuje v oficiálním traileru.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 28. 06. 2018 19:33

Andrej v podání Vojtěcha Dyka pracuje jako programátor u nadnárodní firmy, který má za úkol finalizovat projekt inteligentní domácnosti zajišťující maximální luxus a bezpečnost pro jeho obyvatele. Spolu se svojí čerstvou manželkou a ambiciózní sochařkou Zuzanou (Gabriela Marcinková) se nastěhují do prototypu takového domu ze skla a kamene uprostřed nádherné přírody. Jejich život v domě, který se zpočátku jeví jako vysněný, se však postupně mění v noční můru. 

„Podle původního námětu, který napsal Marek Epstein s L’ubomírem Slivkou, byl Důvěrný nepřítel více komedie, ale když jsem si to přečetl, tak mi přišlo škoda si z toho dělat legraci, já to viděl ve vážnější rovině. Prostě téma pro thriller, který z toho nakonec vznikl,“ uvádí ke vzniku filmu jeho režisér Karel Janák. 

Dalších rolí se ve filmu ujali například Ondřej Malý, Roman Luknár, Pavel Rímský nebo Zuzana Porubjaková. Za kameru usedl zkušený Martin Šácha, kostýmní návrhy vytvořila pro film Michaela Hořejší, hudbu složil Ondřej Gregor Brzobohatý. Producentem a distributorem snímku v ČR je Bohemia Motion Pictures. 

Další podrobnosti a aktuality k filmu na: https://www.facebook.com/duverny.nepritel/ a www.bohemiamp.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články