Ona je je plus-size, on svalnatý. Tato fotosérie pobláznila svět

„Vždycky mi říkal, že mu nesejde na tom, jak vypadám, že jsem stejně nádherná.“ řekla o Arrynovi jeho snoubenka Stephanie.
Zdroj: Bria Terry
Ona je je plus-size, on svalnatý. Tato fotosérie pobláznila světOna je je plus-size, on svalnatý. Tato fotosérie pobláznila světOna je je plus-size, on svalnatý. Tato fotosérie pobláznila světOna je je plus-size, on svalnatý. Tato fotosérie pobláznila svět+ 6 fotek+ 7 fotek

Kdo nemá rád sebe, těžko může mít rád někoho jiného. A být milován. Módní svět fandící hubeným postavám to ale nám, ženám, vůbec neulehčuje. Nejsme dost hubené, a proto nejsme dost hezké. Nebo je to mýtus? Podle masivního pozitivního ohlasu snímků Arryna a Stephanie ano.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 26. 09. 2017 16:38

On je pohledný a štíhlý. Ona je pohledná a plus-size. Oba se svlékli a nechali se nafotit. A virtuální svět je bez sebe.

Nejen z toho, jak úchvatně mladí Texasané vypadají, ačkoliv se jejich konfekční velikosti diametrálně liší. Ale i z energie, kterou tyto spřízněné duše vyzařují.

Bria Terry

Fotografka Bria Terry z Wolf & Rose Photography zachytila to, co se podaří jen skutečným profíkům v oboru. Totiž ryzí partnerskou lásku.

Jsem plus-size a nosím trika nad pupík. A co?!

Fotosérie, kterou dvojice spolu s fotografkou vytvořila u jezera, boří hned několik mýtů. Například ten, že by se ženy s plus-size velikostí neměly odhalovat. Že prý to není hezké.

Stephanie, oděná pouze v kalhotkách, ale vypadá natolik úžasně, že jí ve facebookových komentářích aplauduje pěkná řádka lidí.

„Pamatuju si, jak jsem byla na začátku střední, dívala se na sebe do zrcadla a lámala si hlavu s tím, proč není moje břicho takové, jaké by ,mělo‘ být,“ vzpomněla pro deník The Huffington Post.

Bria Terry

„V průběhu let jsem začala přijímat to, že mě lidi budou vždycky vnímat jako plus-size. Tak jsem vystoupila ze své komfortní zóny a začala nosit oblečení, které jsem zbožňovala, ale nezapadalo do společenské škatulky toho, co je vhodné pro větší ženy, jako například crop topy, upnuté košile, kratší šaty a šortky. Procházela jsem se s hlavou vztyčenou, usmívala se a ukazovala, že se nelituju.“

Focení samotné vnímá jako skvělou příležitost k sebevyjádření. „Upřímně jsem se nikdy necítila atraktivnější,“ popsala své první reakce na výsledné snímky. „To album mě šokovalo. Vypadala jsem tak zamilovaně a sebevědomě. Každý člověk by se měl vidět v takovém světle. Skutečně to otevírá oči.“

Láska trendy přenáší

Stephanie dnes o sobě nepochybuje. A kdo ví, zdali by si tento status mysli udržela bez svého partnera.

„Nepamatuju si, že by po celou dobu našeho vztahu okomentoval mé tělo způsobem, který by mě znejistil. Je mu jedno, že jsem si týden neumyla vlasy nebo přes měsíc neoholila nohy.“

Bria Terry

„Miluje mě pro to, jaká jsem a pro to, kým mu pomáhám být. Vždycky mi říkal, že mu nesejde na tom, jak vypadám, že jsem stejně nádherná.“ vysvětlila dnes již Arrynova snoubenka a budoucí žena. Svatbu plánuje dvojice na rok 2019.

Magické spojení mezi Arrynem a Stephani uchvátilo i samotnou fotografku. „Spojení mezi nimi je skutečně inspirující, dokonce i pro mě. Vždycky jsem toužila coby fotografka ukazovat krásu lidí a cítím, že tady se mi to povedlo. Věřím v lásku. Velikost, rasa, náboženství a sexuální orientace jsou věci, které nás kdysi rozdělovaly, ale nad tím se nachází touha nás všech, abychom byli milováni,“ řekla pro server Healthline.

Ať už jste velké, malé, souměrné či neforemné, jste to vy. Tak přijměte svou osobnost v naději, že ji žádný faldík nebo vyčuhující kost nemůže zastínit.

Protože láska evidentně hory přenáší.

„Moje srdce [nad tou silnou odezvou] poskočilo radostí a dává mi to coby plus-size ženě naději, že ne všem mužům záleží na tom, jakou máte konfekční velikost.“

Podívejte se na všechny fotografie dvojice v galerii:

Zdroj: The Huffington Post/Healthline

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články