Onemocněli jste nepříjemným průjmem? Máme pro vás pár babských rad, které vám od tohoto onemocnění mohou ulevit

Chytne-li vás opravdu velký průjem, na který nic nepomáhá, jděte okamžitě k lékaři
Zdroj: pixabay
průjem je velice nepříjemné a obtěžující onemocněníHeřmánek umí ulevitborůvky umí desinfikovat. Stejně, jako heřmánekžvýkání kuliček pepře je opravdu jen pro otrlé+ 1 fotka+ 2 fotky

Průjem je pro organismus velkou zátěží a když se neřeší a trvá déle, může dokonce vést i k totálnímu kolapsu organismu z důvodu odvodnění a dehydratace. V lékárně můžete najít mnoho přípravků proti průjmovému onemocnění, které vám pomůžou. Jestliže průjem není opravdu velký a vy nechcete okamžitě sahat po prášcích, pomoci si můžete i jinak.

Redaktor
Redaktor 02. 05. 2018 12:35

Borůvky

Borůvky nejenže průjem staví, ale také desinfikují tělo. Konzumovat je můžete jakkoliv a stejně neztratí svou účinnou moc. Neublíží jím ani vysoké, ani nízké teploty.

Banán

Banány jsou bohaté na vápník a hořčík. Při průjmech se často dávají malým dětem. Banán nejezte celý. Lépe se tráví, když je rozmačkaný. Jezte ho také často. Optimální dávka je 5x denně.

Kuličky pepře – jen pro otrlé

Rozkousnout tři kuličky pepře je opravdu drastické. Je to úkol jen pro otrlé pacienty, ale pomáhá to. Zatnout zuby, zavřít oči a hurá do toho.

Černý čaj se solí

Rozhodně nečekejte chuťovou bombu. Solený černý čaj se na chuť zrovna pít nedá, ale i tak je velice účinný. Za chvilku máte po průjmu.

Heřmánek

Také heřmánek umí desinfikovat a čistit bolavá a nemocná střeva. Jestliže vám už černý čaj se solí leze i ušima, vylouhujte si heřmánek, který vám uleví stejně.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články