Pastva pro oči: Promyšleně vybrané outfity, které dokonale ladí k různým jídlům

Autorky projektu sledovaly barvu, texturu i celkový design kousků a pokrmů.
Zdroj: Kelsey McClellan/Thisiscolossal.com
1. Kdyby točená pistáciová skončila na svršku, splynula by jako chameleon.2. Čisté linie a jemný vzorek. Decentní lahvově zelený outfit sushi padne.3. Vrstvení se konzument hamburgeru nevyhne.4. Prostě klasik.+ 4 fotky+ 5 fotek

Pragmatik se podívá a řekne: „K čemu?“ Milovník designu, fotografie či módy vyjekne nadšením. Za fotografiemi Kelsey McClellan, vytvořenými ve spolupráci se stylistkou Michelle Maguire, užitek nehledejte. Prostě se dívejte. A nechte své oči napást.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 09. 05. 2017 12:29

Fotosérie Wardrobe Snacks („Svačiny ze skříně“) se inspirovala barvou, texturou i tvarem dobrot. S ohledem na tyto prvky pak Maguire vybrala oblečení, které jako by navazovalo na konkrétní pokrmy.

Hustá točená pistáciová zmrzlina si perfektně rozumí s jemným rýhováním zelenkavého pulovru. Nadýchaný donut zase s prodyšnou halenkou. A tak dále.

Nechte se fascinovat hrou zdánlivě nesourodých předmětů, jako je oblečení a jídlo, a objevujte jejich společné prvky. Monochromatické fotografie vás dostanou svou jednoduchostí. I lehkostí, s jakou Maguire s McClellan propojily dva předměty každodenního života.

Zdroj: Colossal

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články