Plyšový overal: Stylově na vánoční večírek i besídku ve školce

Užijte si vánoční večírek s nejlepšími kamarádkami.
Zdroj: Kigu.cz
I české celebrity v čele s Agátou Prachařovou se do overalů zamilovaly.Slaďte se s dětmi a užijte si u stromečku legraci.Kostým kostlivce je oblíbený na maškarní bály.Užijte si vánoční večírek s nejlepšími kamarádkami.+ 1 fotka+ 2 fotky

V pravidelných intervalech nás nepřestává překvapovat, co se v myslích Japonců po pár doušcích saké zrodí za nápad. Země vycházejícího slunce útočí svou nakažlivou kulturou do všech směrů a chapadlo sahá i k nám. Objevte nekonvenční způsob sebevyjádření, který z vás udělá hvězdu večírků.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 18. 12. 2018 11:59

Poetické splynutí dne a noci přineslo inspiraci přenést pohodlí pyžama do celého dne. Japonské Kigurumi, nebo zkráceně jen Kigu, je odpověď na tradičně konzervativní styl ostrovního oblékání. Spojení pyžama, overalu a veselého kostýmu má své místo všude. Obléknout je můžete na večírek, jako pyžamo na spaní, bláznivou kombinézu na sjezdovku nebo prostě jen jako nekonvenční oblečení na doma i do města.

Do rukou se vám dostává oblečení, které ukáže vaše sebevědomí a zároveň zpříjemní všem okolo uspěchanou sváteční atmosféru. Pro vaši originalitu hraje široký výběr populárních postaviček a zvířat, kterých byste napočítali jako jehličí na vánočním stromečku. Krom nepřeberného množství variant překvapí i vtipné zpracování detailů. Například overal klokana by asi těžko mohl být kompletní bez kapsičky s malým klokanem vepředu.

Tento overal ocení i děti, které ho využijí na vánoční besídku ve školce, karneval nebo třeba narozeninovou oslavu. Vy samozřejmě nemusíte zůstávat pozadu a můžete se se svou ratolestí sladit a vyrazit na večírek třeba v jednorožčím kostýmu.

Pohodlnost a příjemný pocit na dotek zajišťuje typicky japonská preciznost při výběru materiálu. Ten svou kvalitou a zpracováním zajistí krom pohodlí i dlouhou životnost. Abyste nenaletěli na chabé náhražky, vyzkoušejte třeba www.kigu.cz. Ti se na japonský hit specializují a dovážejí ho přímo od výrobce.

Na závěr je snad už jen nutné varovat. Raději se do tohoto outfitu neoblékejte ke štědrovečerní večeři. Přeci jen, partnerovi by mohla zaskočit kost z kapra a měla byste ho na svědomí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články